AcasăRecomandariLucian Bute ar putea fi manageriat de impresarul lui Jean Pascal!

Lucian Bute ar putea fi manageriat de impresarul lui Jean Pascal!

Chiar daca a pierdut cele mai grele doua lupte din cariera, Lucian Bute ramane un nume interesant pentru managerii din box. Unul dintre acestia, nimeni altul decat Yvon Michel, tatoneaza terenul pentru o viitoare colaborare cu fostul campion IBF!

Jean Pascal si Yvon Michel discuta la capatul unei colaborari de opt ani

Nu doar in tabara Interbox sunt discutii aprinse, ci si la „GYM”, clubul rival, condus cu mana forte de Yvon Michel. Renumitul manager, nimeni altul decat omul care a infiintat cu ani in urma Interbox!, intampina dificultati in tratativele purtate cu Jean Pascal, referitoare la semnarea unui nou contract. „Meciul cu Bute a fost ultimul in care Michel l-a impresariat pe Pascal, colaborarea lor inceputa in 2006 luand sfarsit luna aceasta”, a scris „canoe.ca”, liderul portalurilor de stiri din presa online canadiana. Chestiunea il apasa pe seful „GYM”, dar, ca orice bun negociator, are pregatit si un plan B. In care apare numele fostului campion IBF! „Lucian Bute si Yvon Michel, o noua echipa de success in box?”, se intreaba jurnalistii din Quebec.

„Acest baiat face parte din elita mondiala”

Lucian Bute ramane un nume interesant in boxul profesionist

Spuse imediat dupa ce Jean Pascal a castigat lupta, vorbele de lauda ale lui Yvon Michale, rostite la adresa romanului, au sunat mai degraba a declaratii de curtoazie. Insa, in acest nou context, ele capata un cu totul alt inteles. „Acest baiat este departe de a fi terminat. El face parte din elita mondiala. A fost invins de un pugilist de nivel superior, care s-a pregatit mai bine ca niciodata. Bute a primit sambata niste lovituri care cu siguranta ca pe altii i-ar fi doborat”, l-a descris Yvon Michel pe galatean.

Interbox nu mai „pregateste” boxeri

Pare greu de crezut, dar Interbox a renuntat la activitatea specifica unui …club de box: nu se mai ocupa cu descoperirea talentelor, pregatirea si slefuirea tinerilor pugilisti revine exclusiv lui Stephane Larouche. In prezent, Interbox se axeaza doar pe organizarea de evenimente, fie ele sportive sau de altfel.

Haitianul Jean semneaza cu 50Cent

Daca va intrebati de ce nu mai vrea Jean Pascal sa fie impresariat de Yvon Michel, raspunsul nu poate fi decat unul singur: pentru ca are o oferta mai buna de la 50Cent! Cunoscutul cantaret american este bun prieten cu Pascal si doreste ca haitianul sa fie manageriat de firma sa, „SMS Promotions”. Printre altii, 50Cent ii mai impresariaza pe Yuriorkis Gamboa, Andre  Dirrell, Billy Dib si James Kirkland.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
903 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger