AcasăSPORTLucian Bute: Afla ce a spus despre data mult-asteptatei revanse cu Froch!

Lucian Bute: Afla ce a spus despre data mult-asteptatei revanse cu Froch!

(foto: RealitateaTV)

Lucian Bute a vorbit, miercuri seara, despre meciul pierdut sambata noapte in fata britanicului Carl Froch, dar si despre revansa. Boxerul roman a spus ca meciul-revansa este prevazut in contract si ca el si echipa sa vor decide cand va avea loc confruntarea- peste trei luni, sase sau chiar un an.

(foto: RealitateaTV)

Pana sa se gandeasca la revansa, Bute a declarat, odata in plus, ca are nevoie de odihna, pentru a se reface. Abia apoi va lua decizii in legatura cu ce se va intampla in cariera sa de boxer.  „La meciul cu Froch a fost el cel care a castigat in 5 reprize. Daca va fi un meci-revansa si sper sa am aceasta ocazie. Deja promotorul meu a pus o clauza foarte clauza si concreta in contract, pentru un meci revansa indiferent care ar fi fost rezultatul – un meci la puncte, la decizie sau inainte de limita, sa vedem cand va fi. Ca va si in sase luni, in trei luni, sau intr-un an de zile, noi decidem. In functie de cum ma simt eu. (…) Dupa o asemenea infrangere, am nevoie de liniste, sa stau departe de sala de box, sa evit subiectul Nottingham, Anglia, cu toate ca efoarte greu. Din pacate asta e sportul. A fost o infrangere categorica. Vom analiza ce s-a intamplat acolo. O sa ma uit cu antrenorul meu la meci si vom vedea ce s-a intamplat”, a spus Lucian Bute, la RealitateaTV.

LUCIAN BUTE s-a intors in Romania: Froch a meritat sa castige. Nu pot sa fac contestatie, nu l-a ajutat nimeni- LIVE TEXT

LUCIAN BUTE a pierdut, sambata noapte, titlul mondial IBF, dupa ce a fost invins de britanicul Carl Froch, prin KO, in repriza a cincea. Boxerul roman a suferit, la Nottingham, prima infrangere din cariera de profesionist, dar  spune ca are forta sa revina si ca, dupa o perioada de refacere, va incepe din nou pregatirea.

337 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger