AcasăSPORTLUCIAN BUTE a revenit in Romania: "Sunt foarte fericit sa ma intorc...

LUCIAN BUTE a revenit in Romania: „Sunt foarte fericit sa ma intorc acasa cu centura, din nou campion!” – FOTO

Lucian Bute a venit cu centura in Romania (foto: captura realitatea.net)

LUCIAN BUTE a revenit vineri la pranz in Romania, cu centura de campion mondial, pe care si-a aparat-o in fata jamaicanului Glen Johnson, la finalul saptamanii trecute. Intr-o scurta declaratie facuta la sosirea pe Aeroportul Henri Coanda, boxerul roman a spus ca e mandru ca l-a batut pe mult mai experimentatul Johnson si ca a reusit sa „controleze meciul de la A la Z”.

Lucian Bute a venit cu centura in Romania (foto: captura realitatea.net)

Boxerul roman s-a declarat incantat de primirea ce i-a fost facuta in tara. „Bine v-am gasit, va multumesc din suflet pentru prezenta, ma bucura sa vad atat interes din partea voastra. Sunt foarte fericit sa ma intorc acasa cu centura, din nou campion. A fost obiectivul meu sa-mi pastrez centura„, a spus Lucian Bute.

Nu a fost un meci usor. Am avut un adversar foarte experimentat

Cat despre partida impotriva lui Glen Johnson, de duminica, din Canada, Bute a spus ca strategia lui nu a fost neaparat sa-l faca KO pe jamaicanul de 42 de ani, ci sa castige fiecare repriza. „Nu a fost un meci usor, am avut un adversar cu foarte multa experienta, un bun incasator si foarte rezistent. Stiam ca va fi foarte greu sa-l bat inainte de limita, asa ca mi-am dozat energia sa castig fiecare repriza si meciul. Decizia de 12-0 a arbitrilor ma bucura, ca sunt aproape singurul boxer care l-a batut pe Johnson la asa o diferenta mare de puncte”, a mai spus campionul roman.

Am controlat meciul de la A la Z

Bute a declarat ca e mandru de felul in care presa de peste Ocean a tratat victoria sa in lupta impotriva lui Johnson. „A fost un pas mare pentru mine, toata presa din America au vorbit foarte frumos despre performanta mea. Am tras un semnal de alarma pentru ceilalti boxeri de la categoria mea, care vor sa ma infrunte. Acum cred ca se vor gandi de doua ori inainte de o lupta cu mine”, a mai afirmat Lucian Bute. „Am nevoie de meciuri ca cel cu Johnson, de experienta, pentru ca pe viitor voi intalni adversari si mai puternici. (…) Am controlat meciul de la A la Z, sa spun asa”, a concluzionat Bute.

Duminica trecuta, Lucian Bute l-a invins la puncte pe jamaicanul Glen Johnson, dupa 12 runde. Butesi-a aparat pentru a noua oara centura mondiala a categoriei supermijlocie, versiunea IBF, in fata a peste 15.000 de spectatori.

Citeste si BUTE isi pastreaza centura de campion mondial: “Sunt multumit de rezultat, chiar daca am castigat la puncte!”

Bute, alaturi de Rudel Obreja- stanga (foto: captura realitatea.net)

 

Tatal lui Lucian Bute (stanga) i-a fost alaturi la revenirea in tara (captura realitatea.net)
302 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger