AcasăRecomandariLucian Bute : „Astept un meci mare in vara”

Lucian Bute : „Astept un meci mare in vara”

In asteptarea urmatorului meci din cariera, Lucian Bute si-a dus sotia intr-o vacanta de cateva zile in Republica Dominicana, exotica insula din Oceanul Atlantic.

Lucian Bute a mers in Republica Dominicana sa se relaxeze inaintea revenirii in boxul profesionist

Totusi, chiar si din paradisul dominican, pugilistul roman se gandeste tot la box. Printr-un mesaj postat pe Facebook, Bute si-a anuntat fanii ca se pregateste sa urce din nou in ring: „Cateva zile de vacanta, dar raman in forma maxima, ma astept la un meci mare spre vara”. In data de 11 martie, Lucian (33 de lupte, 31 de victorii si doua infrangeri) afirma ca revine la categoria supermijlocie, pe care a dominat-o ani de zile, in calitate de campion IBF.
Cel mai probabil, viitorul sau adversar va fi Anthony Dirrell (30 de ani), detinatorul centurii cu diamante in versiunea WBC. Americanul are 28 de meciuri la profesionisti si 27 de victorii, o lupta terminandu-se la egalitate.

Cei mai buni pugilisti romani, alaturi de Jo Jo Dan

Jo Jo Dan (33 de ani) are sambata cel mai important meci al carierei, in compania britanicului Kell Brook. Lupta este programata la Sheffield, iar englezul isi va pune in joc centura de campion IBF la categoria semimijlocie. „Cred ca pot fi numit Road Warrior. Daca ma gandesc, toata presiunea va fi acum pe Kell Brook, el trebuie sa se ridice la acest nivel. Sunt pe deplin constient ca are avantajul de a fi acasa, sustinut de fani, dar in ring suntem doar noi si arbitrul. Am avut un cantonament de noua saptamani pentru acest meci si pot spune ca este de departe cea mai buna perioada a mea”, a declarat Jo Jo Dan, care inaintea plecarii spre Anglia a avut parte de incurajarea (foto) celor mai tari pugilisti romani ai momentului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger