AcasăSPORTLucian Bute: “Mandru ca sunt roman!”

Lucian Bute: “Mandru ca sunt roman!”

Lucian Bute, incadrat de Rudel Obreja si Emanoil Savin, saluta publicul

Mister KO a dedicat victoria de sambata seara tuturor romanilor. Lucian a fost entuziasmat de atmosfera creata in sala Romexpo.

Lucian Bute, incadrat de Rudel Obreja si Emanoil Savin, saluta publicul

“Mi-a dorit mult un meci in Romania. Multumesc din nou familiei mele, mamei mele, dedic victoria romanilor. In aceasta seara, Romania a fost capitala boxului mondial. Eu sunt mandru ca sunt roman, am venit cu tot sufletul”, a spus Lucian, care spera sa revina curand cu un meci in tara natala.

 

 

 

 

author avatar
Sebastian Stan
139 afisari

1 COMENTARIU

  1. Preşedintele COSR, Octavian Morariu:”Sportul românesc are nevoie de cel puţin douã milioane de euro pentru a se putea pregãti decent pentru JO 2012″. „Patriotismul” lui Lucian Bute, platitor de impozite si taxe in Canada, a costat statul roman exagerat de mult. Numai o tara bogata ca Romania a fost in stare sa plateasca din bani publici o gala de box profesionist. S.U.A., Franta sau Germania de exemplu nu-si permit ca din bani publici sa plateasca boxul PROFESIONIT. Boxul profesionist este o afacere care nu este subventionata de nici un stat. Trebuie sa fim mandri de „doamna” Udrea si Rudotel Obreja, dar mai MANDRI trebuie sa fim de cei 10.000 de persoane care au felicitat-o cu HUIDUIELI pe „doamna” Udrea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger