AcasăRecomandariLucescu va antrena nationala si Sahtiorul, in paralel!

Lucescu va antrena nationala si Sahtiorul, in paralel!

Recitalul dat de Sahtior la Minsk, in meciul cu BATE Borisov, l-a bucurat intr-atat pe Rinat Ahmetov incat miliardarul ucrainean i-a indeplinit lui Mircea Lucescu dorinta cea mai arzatoare.

Ahmetov si Lucescu, un cuplu care a facut istorie in fotbalul din Ucraina

Cel putin asta sustine publicatia rusa Vesti, care ieri a scris ca „Il Luce” are acordul lui Ahmetov sa antreneze in paralel si echipa nationala a Romaniei, si Sahtiorul. „Pana la finalul acestui sezon, Lucescu va combina munca de la Sahtior cu cea de la echipa nationala a Romaniei. Acest lucru a fost stabilit de comun acord cu Rinat Ahmetov. Din vara lui 2015, Lucescu se intoarce acasa, la Bucuresti. Contractul lui cu FRF se va intinde pana in toamna anului 2017, cu optiune de prelungire in caz de calificare la C.M. din Rusia, din 2018. Anuntul numirii sale oficiale in functia de selectioner al Romaniei va fi facut la finalul acestei saptamani”, a notat „vesti.ru”.
Marti seara, Sahtior a devenit prima formatie din istoria Ligii Campionilor care marcheaza sase goluri in primele 45 de minute. Totodata, cu cele cinci reusite, brazilianul Luiz Adriano a atins si el performanta inregistrata de Lionel Messi in 2012, in Barcelona – Leverkusen 7-1.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
530 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger