AcasăSPORTLucescu, tentat sa plece de la Sahtior. Vine la Dinamo?

Lucescu, tentat sa plece de la Sahtior. Vine la Dinamo?

Eliminarea din Liga Campionilor lasa urme adanci in Ucraina, Mircea Lucescu fiind extrem de afectat de infrangerea suferita, marti seara, de Sahtior Donetk, 0-3 cu Borussia Dortmund.

15 trofee a castigat Mircea Lucescu, in cei noua ani petrecuti la Sahtior

Antrenor la Sahtior inca din 2004, Lucescu a sperat sa-i puna pe masa oligarhului Rinat Ahmetov cel mai pretios trofeu european, UEFA Champions League. Beneficiind de sustinerea financiara a miliardarului ucrainean, romanul a creat o trupa imbatabila, dar mai mult pe plan intern. Cum nici in acest an Sahtior nu se mai poate bate pentru Liga Campionilor, Mircea Lucescu lasa sa se inteleaga ca poate parasi Donetkul in vara. Conform presei din Ucraina, „Il Luce” nu mai vrea sa-si prelungeasca actualul contract scadent la vara. Deja au inceput sa curga ofertele pe numele sau, Fenerbahce si cluburile din zona Golfului dorindu-l pe banca tehnica. Greu de crezut, insa, ca, la aproape 68 de ani, Mircea Lucescu mai doreste provocari in strainatate.

O posibila viitoare destinatie este Dinamo Bucuresti. Prieten cu finantatorul Ionut Negoita, tehnicianul roman este asteptat cu bratele deschide in „Stefan cel Mare”, unde este vazut ca un manager general al clubului. De altfel, apropierea de „Il Luce” l-a facut pe Negoita sa le promita fanilor dinamovisti ca Razvan Lucescu este alesul sau pentru proiectul „new Dinamo”.

author avatar
Cristi Ionita
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger