AcasăSPORTLucescu si-a dus echipa intr-n cantonament ca-n Epoca de Piatra

Lucescu si-a dus echipa intr-n cantonament ca-n Epoca de Piatra

Antrenorul roman si sedintele sale de pregatire din Austria

Sahtior Donetk si-a inceput perioada de pregatire in Austria. „Il Luce” a ales ca loc de cantonament oraselul austriac Going, iar ca loc de cazarea, un veritabil colt de paradis, complexul Stanglwirt, desprind parca din serialul animat „The Flintstones”.

Antrenorul roman si sedintele sale de pregatire din Austria

Primul cantonament al campioanei Ucrainei are loc in Austria, in oraselul Going, la cativa kilometri de statiunea Kitzbuhel.

Asa arata complexul Stanglwirt

Echipa lui Mircea Lucescu este cazata la un complex de cinci stele, renumit pentru conditiile bio pe care le ofera, un stabiliment desprins parca din serialul de desene animate produs in anii 60 de Hanna si Barbera.

Sauna de piatra este amplasata pe o suprafata de 1500 de metri patrati

Un adevarat templu al bunastarii, cu 10.000 de surse de apa potabila inregistrate, cu un centru spa impresionat, cu lipitani proveniti din armasarul Pluto Verona, de un milion de silingi, cu televizoare cu rama din lemn ori meniul rustic.

Camera lui "Il Luce", dotata cu celebrele televizoare cu rame din lemn

Locul a devenit celebru dupa ce proprietarul locatiei a achizitionat calul sus-amintit, fapt care i-a adus o gramada de celebritati in curtea hotelului: Clark Gable sau Pierre Brice, dar si o multime de printi si printese, care au dorit sa vada complexul familiei Hausser. Preturile camerelor la Stanglwirt nu sunt exagerate, in aceasta perioada fiind intre 143 si 208 euro.

Lucescu e cu ochii pe tinerii sai brazilieni

Mircea Lucescu le-a dat ocazia elevilor lui sa savureze produsele unuia dintre cele mai renumite restaurante din Austria. Iata cateva din meniurile oferite aici: crema de telina cu piept afumat de rata, vita Stroganoff cu paste si brocolli si mousse de ciocolata cu fructe proaspete, carpaccio de vita cu parmezan si rucola, crema de praz, vitel cu legume, sos de ciuperci si paste, mousse alb de cafea cu cirese etc. Sahtiorul va ramane la Stanglwirt pana la finalul lunii, urmand ca apoi sa se imbarce pentru Elvetia, locul cantonamentului principal al echipei.

author avatar
Sebastian Stan
397 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger