AcasăRecomandariLucescu, sfatuitorul de taina al lui Negoita

Lucescu, sfatuitorul de taina al lui Negoita

Cel mai apreciat tehnician roman al momentului nu-si uita originile dinamoviste si incearca, asa cum poate, sa ajute clubul din Stefan cel Mare.

Mircea Lucescu nu s-a decis, inca, unde va antrena la vara

Ajuns actionar majoritar, Ionut Negoita da senzatia ca se loveste de o lume pe care n-o cunoaste. In mai putin de o luna, proaspatul „patron” din Stefan cel Mare s-a vazut nevoit sa bage mai multi bani in fotbal decat in oricare dintre celelalte afaceri derulate. Iar obligatiile il imping spre un efort si mai mare, de un milion de euro, daca vrea ca Dinamo sa obtina licenta de club profesionist pentru sezonul viitor. Convins ca sportul rege este un business la care nu se pricepe, Negoita l-a contactat pe Mircea Lucescu spre a-i cere ajutorul. Chiar daca nu va reveni in „Groapa”, tehnicianul Sahtiorului avand cu totul alte planuri de viitor, Lucescu a acceptat sa-l consilieze, de la distanta, pe Negoita. Colaborarea este profitabila pentru amandoi, in conditiile in care noul sef de la Dinamo se poate lauda de acum incolo ca are spatele asigurat, iar Lucescu, la randul lui, pastreaza in mod indirect control asupra clubului „alb-rosu”; prin Negoita, dorinta de-o viata i se indeplineste! De altfel, chiar fratele edilului de la Sectorul 3 a admis „parteneriatul” cu „Il Luce”: „S-au semnat hartiile cu domnul Badea, lucrurile sunt cat se poate de clare si greul de acum incolo va incepe, dar pentru mine este o provocare si de asta am si intrat in fotbal. Sunt constient de ce responsabilitati mi-am asumat. Am venit de cateva luni si am adus bani de acasa, insa aceste investitii trebuie insotite si de reforme.

Ionut Negoita si una dintre primele sale "realizari" la Dinamo, sala de forta de la Saftica

Partea fotbalistica vreau sa o fac cu oameni de fotbal, de preferat dinamovisti, cum ar fi domnul Mircea Lucescu. Ar fi o onoare ca el sa ne ajute intr-un fel. Dansul a promis ca va face tot ce va putea, in functie de timpul liber, depinde si pe unde va avea contract”.

Lupescu, manager general

Ionut Lupescu lucreaza, acum, in Comisia de Disciplina a UEFA

Planurile lui Negoita nu se opresc doar la Mircea Lucescu. Fost director general la FRF, Ionut Lupescu este dorit in functia de manager general al FC Dinamo. Daca va accepta, „Kaiserul” se va ocupa de tot ce inseamna dezvoltare (economica si sportiva) la Dinamo, incepand cu departamentul de marketing si terminand cu grupele de copii si juniori. „Eu raman langa Dinamo si in situatii grele. Negoita trebuie felicitat pentru ca s-a inhamat la treaba asta, nu e usor sa cumperi ceva care nu a mers”, a fost singurul comentariu facut de Lupescu pe aceasta tema.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.092 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger