AcasăSPORTLucescu, sef la echipa lui Putin?

Lucescu, sef la echipa lui Putin?

Chiar si la 70 de ani, Mircea Lucescu ramane unul dintre cei mai cautati antrenori din lume. Si mai ales acum, cand este sigura despartirea sa de Sahtior Donetk! Avem ziua si oferta pe numele sau.

Dupa 12 ani petrecuti la formatia miliardarului Rinat Ahmetov, perioada in care practic a revolutionat intreg fotbalul ucrainean, „Il Luce” se pregateste sa preia o alta forta a Europei de Est. Vorbim despre Zenit, clubul gigantului „Gazprom”, care are un lot de jucatori evaluat la 196.200.000 de euro! In Rusia, se stie ca Zenit este echipa presedintelui Vladimir Putin, fostul primar al Sankt Petersburgului declarandu-se in dese randuri fanul numarul unu al „alb-albastrilor”.
Primul care a anuntat ca Mircea Lucescu merge la Zenit a fost Cankut Ercan, cunoscut agent FIFA. Acesta le-a declarat jurnalistilor turci ca Fenerbahce sau Galatasaray nu au nicio sansa sa semneze cu reputatul tehnician roman: „Am discutat personal cu Lucescu in acest weekend. L-am sunat eu dupa meciul Istanbul BB – Fenerbahce (n.n. scor 2-1) si mi-a zis ca nu l-a contactat nimeni de la Fenerbahce. Dar, oricum nu mai conteaza, pentru ca Lucescu a ajuns deja la un acord cu Zenit Sankt Petersburg. Cred ca nimic nu se mai poate schimba”.

Cu doua etape inainte de finalul sezonului, Zenit ocupa locul 2 in clasament, la patru puncte de liderul TSKA Moscova. Staff-ul portughezului Andre Villas Boas va fi indepartat vara aceasta, indiferent de locul pe care va termina formatia.

Francezii insista: vine la Monaco!

Din Franta vin cu totul alte vesti, anume ca Lucescu este foarte aproape sa semneze cu AS Monaco. Zilele lui Leonardo Jardim sunt numarate, „Il Luce” si Claude Puel sunt variantele pe care sefii din Principat le au in vedere pentru banca tehnica. In Ligue1 mai este de disputat o singura etapa, iar Monaco ocupa locul 3 in clasament (62 de puncte), cu doua puncte mai multe decat OGC Nice. Din Franta, merg in Liga Campionilor primele trei echipe.
Cu cateva zile in urma, Constantin Anghelache, cel mai bun prieten al lui Mircea Lucescu, nu nega varianta Franta: „Mi-a spus ca va merge la un club mare, unde sa joace in Liga. Stiu despre ce echipa este vorba, dar e dreptul lui Mircea sa o faca publica. Il duce gandul sa revina in Italia sau Turcia, dar se poate adauga si Franta pe aceasta lista”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
399 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger