AcasăSPORTLucescu se reface in vila de la Breaza

Lucescu se reface in vila de la Breaza

Micuta statiune de pe Valea Prahovei este renumita pentru aerul puternic ozonificat. Aici, familia Lucescu detine o casa de vacanta.

Mircea Lucescu era la volanul autoturismului sotiei Nely in momentul accidentului

Tonusul bun aratat in ultimele zile ii permite lui Mircea Lucescu sa continue acasa recuperarea dupa accidentul rutier suferit vinerea trecuta. Cel putin asta este concluzia medicilor care-l supravegheaza pe antrenorul Sahtiorului, acestia dandu-si acordul pentru externarea pacientului la inceputul saptamanii viitoare. Apropiatii tehnicianului sustin ca „Il Luce” va merge la Breaza pentru odihna, acolo unde este proprietarul unei impresionante vile, cotata la aproximativ o jumatate de milion de euro. Despre Breaza se spune ca este statiunea europeana cu cel mai pur aer, comparabil doar cu Davosul din Alpii elvetieni.

Casa a fost scoasa la vanzare

Aceasta este casa de vacanta de la Breaza a familiei Lucescu

In urma cu doi ani, familia Lucescu a incercat sa scape de proprietatea de la Breaza, punand casa in vanzare. Concetatenii reputatului antrenor afirmau ca „boierul n-a mai trecut pe la conac de ceva timp”, iar vila ar fi fost scoasa pe taraba pentru un pret de 450.000 de euro.

Razvan are casa de 4 milioane de euro

Razvan Lucescu locuieste intr-un imobil ultramodern, evaluat la 4 milioane de euro

Ultramoderna resedinta a familiei antrenorului de la Rapid se afla in Cartierul Francez. Are trei etaje si dispune de toate facilitatile si confortul necesar (piscina, lift interior, jacuzzi), insa, cu toate acestea, agitatia Capitalei si dorinta de a se relaxa la munte l-au determinat pe „Il Luce” sa aleaga Breaza.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.392 afisari

4 COMENTARII

  1. Nu-i mai dati Domnule atatea date despre avere,lasati-l sa se refaca ca sunt in stare sa-l linseze toti frustratii si invidiosii care nu vor sa vada ca acest om a contribuit, prin munca seriozitate si talent la mandria de a fi roman. Sau o faceti pentru a agita si mai tare spiritelor celor care vad ca are un jeep, are bani si vile, dar nu le are prin furt ca altii, si care ar fi preferat sa-l vada mort iar pe vatman – Doamne fereste sa te afli prea aproape de un vatman ca nu te iarta! – sa i se acorde o medalie de erou.

  2. Ahmetov vrea sa-si cumpere vila la Breaza sa fie mai aproape de Lucescu sau pentru ca a auzit de aerul ozonat?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger