AcasăSPORTLucescu s-a saturat de razboiul din Ucraina

Lucescu s-a saturat de razboiul din Ucraina

Mircea Lucescu nu mai vrea sa priveasca in urma

Obligat sa se plimbe peste tot cu echipa, numai prin Donetk nu, Mircea Lucescu a luat foc cand a fost informat ca stadionul „Donbass” a fost bombardat. Pentru a doua oara, de la izbucnirea conflictului armat din Ucraina!

Mircea Lucescu nu mai vrea sa priveasca in urma

Antrenorul lui Sahtior, angrenat aseara intr-un meci de Liga Campionilor, cu Bate Borisov, si-a exprimat dezgustul cu privire la ce se intampla in regiunea Donetk, devenita camp de lupta intre fortele separatiste si armata ucraineana. Fara sa o spuna raspicat, dar vorbind cu amaraciune in glas, Lucescu le-a dat de inteles jurnalistilor prezenti la conferinta sa ca nu mai vrea sa munceasca in fotbalul din Ucraina. „Eu am spus intotdeauna, campionatul nostru e un campionat anormal. Il facem doar ca sa trecem anul si sa speram intr-o situatie politica mai buna. Nu exista niciun fel de egalitate a sanselor, nu exista niciun fel de etica sportiva. N-as vrea ca aceasta editie sa se transforme in parodie, cu meciuri amanate… Dupa partida cu Bate ne intoarcem la Kiev, unde vom juca si meciurile cu Poltava, in Cupa, si Metalurg Donetk, campionat. Apoi, trebuie sa gasim un alt loc pentru duelul cu Dnepr. Nu e simplu pentru noi, mai ales sa simti ca ti-a fost bombardata casa, fiindca stadionul ala e casa noastra, a echipei de fotbal. Parerea mea e ca… nu stiu, nu inteleg… doua institutii importante, care nu au nicio legatura cu politica, ma refer la spitale si stadioane, nu ar trebui sa fie bombardate. Ajunge!”, a comentat Lucescu situatia din tara.
In aceste conditii, nu este exclus ca Mircea Lucescu sa accepte oferta Federatiei Romane de Fotbal, de a pregati echipa nationala. Pentru moment, in paralel cu formatia Sahtior, dupa cum informeaza „gsp.ro”, pana la incheierea sezonului in curs.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger