AcasăRecomandariLucescu ramane la Sahtior, dar echipa se muta la Kiev

Lucescu ramane la Sahtior, dar echipa se muta la Kiev

Incertitudinea de la nivelul bancii tehnice a campioanei Ucrainei a luat sfarsit: Mircea Lucescu a anuntat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca nu va pleca la Galatasaray Istanbul!

Mircea Lucescu sta, acum, linistit pe banca Sahtiorului

Cum l-a imbunat Rinat Ahmetov pe Lucescu? Cu un nou contract, pe doi ani, si 4,5 milioane de euro salariu pe sezon. In total, minimum 9 milioane de euro, fara sa socotim bonusurile de performanta (titlu, cupe europene etc). La aceasta oferta, propunerea turcilor de la Galatasaray parca nici n-a existat, desi baskanul Unal Aysal afirma, in weekend, ca „Il Luce” este tehnicianul ideal pentru formatia sa.
Pe de alta parte, Sahtior se pregateste sa schimbe orasul, dupa cum a dezvaluit Arcadie Zaporojanu, impresar apropiat de Lucescu: „Echipa se va muta la Kiev dupa cantonamentul din Austria si Elvetia. Cantonamentul va fi in Kiev, iar in Liga Campionilor va juca la Lvov pana trece aceasta perioada”. Pana atunci, Sahtior va pleca in cantonament in orasul austriac Going, acolo unde are programate patru meciuri amicale: cu Wacker Innsbruck (Austria, 21 iunie), Qarabag Agdam (campioana Azerbaidjanului, 23 iunie), Skënderbeu Korce (campioana Albaniei, 25 iunie) si Red Bull Salzburg (campioana Austriei, 27 iunie).

author avatar
National
294 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger