AcasăSPORTLucescu ramane la conducerea nationalei

Lucescu ramane la conducerea nationalei

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a anuntat, prin intermediul site-ului oficial al FRF, ca echipa nationala va fi condusa tot de selectionerul Razvan Lucescu in turneul pe care prima reprezentativa il va efectua, saptamana viitoare, in America de Sud.

„Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, domnul Mircea Sandu, tine ca, prin prezentul anunt, sa clarifice definitiv toate speculatiile si carcotelile prezente, in ultima perioada, in mass-media din tara noastra. Concret, domnul Razvan Lucescu este selectionerul echipei nationale a Romaniei, urmand sa stea pe banca tehnica a reprezentativei noastre nu numai la jocul de azi, 3 iunie a.c., contra nationalei Bosniei-Hertegovina, din cadrul preliminariilor EURO 2012, ci si la meciurile amicale pe care Romania le va disputa impotriva echipelor nationale ale Braziliei (7 iunie a.c., la Sao Paulo) si Paraguayului (11 iunie a.c., la Asuncion)”, se arata in comunicatul postat pe site-ul FRF.

Selectionerul Razvan Lucescu a declarat ca va parasi prima reprezentativa, in cazul in care aceasta va pierde partida cu Bosnia-Hertegovina. Insa el a evitat sa spuna clar daca va ramane in functie in situatia in care Romania va castiga meciul de astazi, lasand loc speculatiilor conform carora nationala ar putea pleca in Brazilia si Paraguay cu un alt antrenor

Echipa nationala a Romaniei intalneste in aceasta seara, de la ora 21.00, pe Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu, selectionata Bosniei-Hertegovina in preliminariile Campionatului European din 2012. Meciul este transmis in direct TVR 1 si DolceSport.

 

83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger