AcasăSPORTLucescu, pila lui Nicolita in Italia

Lucescu, pila lui Nicolita in Italia

Nicolita a jucat trei ani in campionatul Frantei

Liber de contract dupa despartirea de St. Etienne, internationalul roman este aproape sa dea lovitura carierei si sa ajunga in Serie A.

Nicolita a jucat trei ani in campionatul Frantei

Banel Nicolita nu a mai jucat un meci oficial de cel putin sase luni, dar s-a antrenat singur si a participat la diferite competitii de amatori, este ca fostul stelist se afla intr-o buna conditie fizica. Mijlocasul a asteptat o oferta de nerefuzat si aceasta a venit. Internationalul roman este la un pas sa semneze cu Napoli, dupa accidentarea lui Lorenzo Insigne, care are nevoie de o pauza minima de 6 saptamani. In aceste conditii, echipa antrenata de Rafa Benitez este in cautarea unei extreme bune si care sa poata veni gratis. Nicolita se afla pe lista scurta a napoletanilor, alaturi de Piotr Trochowski, Simao Sabrosa si Nery Castillo, insa presa italiana il da pe roman drept mare favorit.

Mircea Lucescu ajuta orice fotbalist roman din strainatate

Pe langa faptul ca oficialii lui Napoli il cunosc pe Nicolita din perioada in care acesta evolua la Steaua, Banel are si avantajul relatiei excelente pe care Aurelio De Laurentiis o are cu antrenorul roman Mircea Lucescu. Iar tehnicianul lui Sahtior Donetk i-a pus deja o vorba buna fotbalistului in Italia, evident pentru binele echipei nationale daca ne gandim ca Nicolita are 29 de ani si inca un cuvant greu de spus in fotbal.

author avatar
Cristi Ionita
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger