AcasăSPORTLucescu, operat sub ochii miliardarului Ahmetov

Lucescu, operat sub ochii miliardarului Ahmetov

Mircea Lucescu

Patronul clubului Sahtior, cu o avere estimata la 16 miliarde de euro, a fost prezent intr-o vizita blitz la Bucuresti pentru a-l vizita pe tehnicianul echipei din Donetk.

Mircea Lucescu era preocupat de fotbal chiar si inainte de a intra in operatie

Cel mai bogat om din Ucraina si cu siguranta unul dintre numele grele ale politicii de la Kiev s-a deplasat, ieri dupa-amiaza, in Romania pentru a vedea care este starea de sanatate a lui Mircea Lucescu, grav ranit in urma unui accident rutier produs vineri in Capitala. Avionul privat al nababului ucrainean a aterizat pe Aeroportul Baneasa in jurul orelor 13.40, internationalul Razvan Rat asteptandu-si patronul la scara aeronavei. „Am venit doar pentru o vizita, nu se pune problema sa-l duc pe Mircea Lucescu in Ucraina. Mircea este roman si el are incredere in doctorii romani, in medicina romaneasca. Iar daca el are incredere, atunci si eu am. Din cate stiu eu, doctorii care sunt langa el si-au dat toata silinta si le multumesc pentru asta”, a declarat Ahmetov. Apoi, s-a urcat intr-un autoturism Mercedes, de culoare neagra, si s-a indreptat spre Spitalul Universitar.

„Mircea nu este doar antrenorul lui Sahtior, ci si bunul meu prieten”

Mogulul din Donbass nici nu se gandeste la varianta aducerii unui inlocuitor pentru Mircea Lucescu, afirmand ca staff-ul tehnic al Sahtiorului ramane neschimbat: „Mircea nu este doar antrenorul lui Sahtior, ci si bunul meu prieten. Ramane antrenorul nostru principal, are asistenti de nadejde, care stiu ce au de facut si care pregatesc echipa la fel de bine. Mai cred si ca jucatorii vor avea o reactie foarte buna si isi vor dori sa-l ajute pe Mircea Lucescu. Vom incerca in acest an sa cucerim titlul si Cupa Ucrainei, iar in sezonul urmator ne-am propus depasirea fazei sferturilor de finala ale Ligii Campionilor”, a spus afaceristul ucrainean.

Ucraineanul i-a adus cadou un pulover

Rinat Ahmetov nu a zabovit mai mult de un ceas la spital, in total, vizita sa in Romania incheindu-se dupa aproximativ trei ore. Miliardarul i-a adus cadou antrenorului un pulover si o caciula, urandu-i sa se faca bine cat mai repede „si sa-l vad imbracat cu ele”. „Cat am stat alaturi de el, era energic, vorbea cu mine despre fotbal in timp ce doctorii il pregateau pentru operatie. Vreau sa le multumesc inca o data foarte mult doctorilor romani pentru modul profesionist in care se comporta. Cu siguranta ne vom revedea in curand, deoarece urmeaza sa revin in Romania pentru o noua vizita. Din cate am inteles, Mircea Lucescu va mai ramane la Bucuresti pentru o perioada intre patru si sase saptamani”, a continuat Ahmetov. Din punctul de vedere al finantatorului ucrainean, Lucescu „nu va mai conduce niciodata, a invatat multe din acest accident de masina”.

Balbaiala doctorilor de la „Municipal”

Vestile referitoare la Mircea Lucescu s-au derulat cu repeziciune ieri. Mai intai, de dimineata, managerul Spitalului Universitar a vorbit despre starea buna in care se afla pacientul, facand referiri inclusiv la externarea tehnicianului. Ulterior, spre pranz, Catalin Carstoiu a revenit cu anuntul unei interventii chirurgicale, „undeva spre seara”, pentru ca la 14.30 sa anunte ca Mircea Lucescu intra in operatie in mai putin de un ceas. Explicatia oferita de managerul Spitalului Universitar pentru interventia chirurgicala a fost urmatoarea: „A aparut o complicatie, este vorba despre exces de lichid pleural, in urma careia s-a decis  ca domnul Lucescu sa fie operat”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger