AcasăSPORTLucescu negociaza si cu Trabzonspor!

Lucescu negociaza si cu Trabzonspor!

Fotbalul turc inseamna Galatasaray, Besiktas si Fenerbahce, insa Mircea Lucescu este capabil sa aduca in acest club select si pe Trabzonspor!

Presa turca cere insistent revenirea lui Mircea Lucescu in SuperLig

Cel putin asta considera Ibrahim Haciosmanoglu, baskanul lui Trabzon, care niciodata nu si-a ascuns simpatia pentru antrenorul roman. Aflat sub contract cu Sahtior Donetk pana in 2015, „Il Luce” ar putea parasi mai devreme gruparea „minerilor”, in principal din cauza conflictului armat din Ucraina. Si cum Turcia i-a ramas in continuare la inima, oferta lui Trabzonspor este binevenita, mai cu seama ca face concurenta Galatei, club care deja l-a contactat pe Lucescu. Conform presei de la Istanbul, Trabzon ii propune un proiect inedit: transformarea formatiei intr-una preponderant „valaha”, pe modelul „Brescia romena”, din anii ’90. Cristi Tanase si Bogdan Stancu ar urma sa li se alature lui Alex Bourceanu, achizitionat in vara de la Steaua. Din cate se pare, Lucescu a mers la Istanbul zilele trecute si a discutat mai bine de trei ore cu baskanul Ibrahim Haciosmanoglu, cei doi luand cina impreuna.

Pe de alta parte, Hincal Uluc (74 de ani), unul dintre cei mai cunoscuti scriitori si ziaristi sportivi turci, l-a atacat virulent pe Mircea Lucescu. „Lucescu reprezinta in Turcia ceea ce Ceausescu insemna pentru Romania. Nu poate exista o insulta mai grava pentru Turcia. Si povestea asta tot nu s-a clarificat. Oamenii lui Lucescu, agentii lui sunt in Turcia. La fiecare oportunitate, incep: «Lucescu, Lucescu»”, a scris Hincal Uluc pentru netgazete.com.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger