AcasăSPORTLucescu muta Sahtior in Turcia

Lucescu muta Sahtior in Turcia

Mircea Lucescu este solidar cu minerii afectati de accidentul provocat la Soma

Antrenorul Mircea Lucescu a declarat ca vrea ca formatia pe care o pregateste de 10 ani, Sahtior Donetk, sa participe la un turneu pentru ajutorarea familiilor celor 301 mineri care au decedat in mina turca Soma.

Mircea Lucescu este solidar cu minerii afectati de accidentul provocat la Soma

M-a intristat foarte mult moartea minerilor de la Soma. Vreau sa o aduc pe Sahtior Donetk in Turcia si sa particip la un turneu pentru ajutorarea familiilor afectate. Daca as putea sa le alin putin durerea, ar fi o bucurie pentru mine„, a declarat Lucescu intr-un interviu acordat cotidianului „Cumhuriyet”. Pentru aceeasi publicatie, tehnicianul dorit de marile puteri fotbalistice din prima liga turca a mentionat ca s-a decis sa continue pentru inca un sezon la Sahtior.  In urma unui accident produs in mina Soma, 301 oameni au murit.
Pe de alta parte, un gest de solidaritate asemanator vor sa faca si jucatorii echipei nationale a Croatiei pentru familiile victimelor inundatiilor din Balcani (44 de oameni au murit in Serbia, Bosnia si Croatia). Selectionerul Niko Kovac a declarat ca fotbalistii vor dona 130.000 de euro, adica aproape un sfert din banii dati de Federatia Croata pentru obtinerea calificarii la Cupa Mondiala. In plus, banii obtinuti din vanzarea de bilete pentru meciul amical cu Mali, din 31 mai, vor fi de asemenea oferiti familiilor victimelor inundatiilor din Croatia.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger