AcasăSPORTLucescu: "Ma bucur ca am ramas in Romania, revin pe terenul de...

Lucescu: „Ma bucur ca am ramas in Romania, revin pe terenul de fotbal in scurt timp”

Tehnicianul formatiei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, externat, luni, de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, s-a declarat bucuros pentru faptul ca a ramas sa se trateze la Bucuresti si a mentionat ca in scurt timp se va intoarce pe terenul de fotbal.

„In primul rand as vrea sa multumesc colectivului de medici din acest spital, s-au comportat de o maniera exceptionala si profesionista, cu foarte multa atentie si generozitate si m-au ajutat sa-mi revin intr-un moment foarte greu. Sunt multumit ca am ales sa raman sa ma tratez aici, ma bucur foarte mult ca am ramas in Romania. Dovada ca doua saptamani recuperarea a fost foarte buna. Sigur ca trebuie sa am grija in continuare de ce voi face, dar in foarte scurt timp ma voi intoarce pe teren de fotbal. Ma simt bine in momentul de fata, foarte bine”, a declarat Lucescu, care a precizat ca vineri va mai fi supus unui control, iar saptamana viitoare va merge la echipa sa, Sahtior Donetk.

Lucescu si-ar fi dorit sa nu existe atat de mult interes in privinta acestui subiect, subliniind ca a primit foarte multe mesaje de sustinere, ceea ce nu s-ar fi intamplat nici daca „ar fi castiga Cupa Campionilor”. Tehnicianul sustine ca a trecut foarte bine peste prima parte a recuperarii si spera sa treaca la fel de bine si peste a doua parte. „Au fost multiple fracturi, a fost extrem de periculos. Trebuie sa am putin grija de mine, de contactul acesta cu aerul rece. Dar in rest ma simt foarte bine. Am facut eforturi multe in aceasta perioada, cred ca am avut si foarte multa vointa”, a afirmat Lucescu.

Intrebat daca va mai conduce dupa acest accident, Lucescu a raspuns: „Da, de ce nu ? Cu accidentul… Imi pare rau ca am lovit un tramvai care stationa”.

Managerul Spitalului de Urgenta Bucuresti, Catalin Carstoiu, a declarat ca recuperarea lui Mircea Lucescu va dura o luna, o luna si jumatate. „Cred ca in jur de o luna, o luna si jumatate este perioada normala de recuperare. Trebuie sa faca kinetoterapie si tot felul de exercitii fizice. Lucruri normale, nimic exceptional. In principiu va mai face inca un set de analize. Ca restrictii, deocamdata sa evite aerul rece. De zburat cu avionul, o poate face”, a spus Carstoiu.

Catalin Carstoiu a afirmat ca decontul pentru tehnicianul lui Sahtior Donetk va fi gata vineri. „Se face un decont care va da o suma totala a spitalizarii, iar acest decont va fi gata pe vineri, cu tot ce a insemnat inclusiv costurile de astazi. Costul va fi integral platit de pacient” a precizat Carstoiu.

author avatar
Ciprian Purice
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger