AcasăSPORTLucescu jr. se teme de Flamurtari

Lucescu jr. se teme de Flamurtari

Lucescu nu vrea sa inceapa sezonul cu un esec

Antrenorul formatiei Petrolul Ploiesti, Razvan Lucescu, a declarat, ieri, ca fotbalistii sai trebuie sa fie foarte atenti, sa joace rapid si sa nu faca greseli in meciul de astazi, cu Flamurtari, din prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Europa.

Lucescu nu vrea sa inceapa sezonul cu un esec

Reintors pe banca unei echipe in cupele europene, Razvan Lucescu vrea un debut cu dreptul, mai ales ca a doua competitie continental ii starneste amintiri placute. „Pentru un jucator, un antrenor sau o echipa, Liga Europa este o competitie speciala, care iti ofera satisfactii fantastice. Vom intalni un adversar mai slab cotat, insa trebuie sa fim foarte atenti, sunt destule exemple cand echipele mici au profitat de lipsa de respect a favoritelor. Flamurtari este o trupa organizata, care se apara bine , intr-un sistem 4-4-2. Punctul lor forte este contraatacul. Trebuie sa jucam rapid, sa-i dezechilibram, sa nu-i lasam sa se organizeze. Au un numar 10 foarte bun, agresiv, dar noi trebuie sa fim atenti la jocul echipei lor, nu la un jucator anume, si sa nu facem greseli simple„, a spus Lucescu.
Totusi, ca o dovada ca are incredere in fotbalistii sai, tehnicianul petrolist a facut public primul 11 pentru partida de astazi: Pecanha – Alcenat, Hoban, Geraldo, Fanchone – Marinescu, De Lucas – Albin, Mutu, Teixeira – Tamuz. „In afara lui Mustivar, pe care il asteptam sa reia pregatirile saptamana viitoare, intregul lot este valid. Capitanul echipei este Mutu, iar rezerva de portar va fi Bolboasa„, a explicat Lucescu alegerile sale.

author avatar
National
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger