AcasăSPORTLucescu jr. paraseste Rapidul! Are oferta din Qatar

Lucescu jr. paraseste Rapidul! Are oferta din Qatar

Romeo Surdu si Razvan Lucescu ar putea lucra impreuna si in Qatar

Fostul tehnician al Barcelonei este dorit pe banca echipei nationale, in timp ce Razvan Lucescu ar urma sa preia formatia Al Jaish.

Romeo Surdu si Razvan Lucescu ar putea lucra impreuna si in Qatar

Conform unei informatii publicate, ieri, de publicatia „The Peninsula Qatar”, Razvan Lucescu a semnat, deja, un contract cu Al Jaish, urmand a-l inlocui pe Pericles Chamusca. Brazilianul a fost demis dupa ce a pierdut, scor 0-3, partida cu Al Sadd, contand pentru semifinalele Cupei Emirului. Chiar daca in lotul celor de la Al Jaish se regasesc cinci brazilieni (Evanildo, Martins, Wagner Ribeiro, Adriano si Eduardo), plus internationalul algerian Ziani, oficialii clubului au anuntat ca viitorul antrenor va avea la dispozitie un buget de cateva zeci de milioane de euro pentru transferuri. Al Jaish a terminat sezonul pe locul 2 in clasament si va participa in toamna la viitoarea editie a Ligii Campionilor Asiei.

George Copos nici nu vrea sa auda varianta despartirii de Razvan Lucescu si face apel la clauze stipulate in contractul Juniorului: „Razvan are semnat un contract ferm cu noi. Nu poate pleca de la Rapid, a semnat un contract pe doi ani. Eu nu discut despre o plecare, asa ceva nu se poate realiza. Sunt penalitati de milioane de euro daca rupe unilateral contractul, nu-si permite nimeni sa faca asa ceva”.

Guardiola, dorit selectioner

Qatarul va organiza editia din 2022 a Cupei Mondial, iar pana atunci se incearca revolutionarea intregului fotbal intern. Omul considerat ideal pentru aceasta treaba este Pep Guardiola, inca antrenorul Barcelonei pana la finalul acestei luni. Nu este exclus ca tehnicianul catalan sa accepte propunerea de a prelua echipa nationala a Qatarului, nu atat oferta financiara, cat misiunea in sine putandu-l determina sa spuna „Da!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger