AcasăSPORTLucescu jr: "Nu voi face modificari in lotul lui Al Jaish!"

Lucescu jr: „Nu voi face modificari in lotul lui Al Jaish!”

Razvan Lucescu, la prima poza ca antrenor al celor de la Al Jaish

Fostul antrenor al Rapidului a fost prezentat oficial la gruparea qatareza Al Jaish. Razvan Lucescu a anuntat care sunt obiectivele sale: campionatul, Liga Campionilor Asiei si implementarea filosofiei sale despre fotbal. Cat despre eventualele transferuri din Liga 1, nici vorba! Lotul actual al vicecampioanei din Qatar nu va suferi modificari.

Razvan Lucescu, la prima poza ca antrenor al celor de la Al Jaish

In momentul cand un tehnician roman ia drumul strainatatii, finantatorii din Liga 1 asteapta ca un jucator sau mai multi sa-l urmeze. Pionierul a fost Mircea Lucescu, care a creat  „Brescia Romena”, continuand in acelasi stil la Galatasaray, Besiktas sau Sahtior Donetk.

George Copos spera ca Juniorul sa faca la fel dupa semnarea contractului cu Al Jaish, incercand sa-l „scape” de fotbalistii cu salarii mari sau sa cumpere pur si simplu un jucator pe o suma importanta. Ei bine, la prezentarea oficiala sub culorile qatarezilor, Razvan Lucescu a anuntat ca nu va perfecta niciun transfer pentru moment. „Nu avem nevoie de modificari in lot. Principalul obiectiv este sa fac din Al Jaish o echipa mai buna, dar nu vreau sa va spun ce inseamna asta”, a explicat noul tehnician al vicecampioanei din Qatar (Al Jaish a incheiat sezonul trecut la doua puncte de formatia Lekhwiya). Al Jaish are in lot 10 stranieri: cinci brazilieni (Anderson Martins, Adriano, Wagner Ribeiro, Edu si Evanildo), un sudanez (Tamer Jamal Othman), un algerian (Karim Ziani), un tunisian (Mohammad Mothnani), un senegalez (Hassan Idriss Dicko) si un fotbalist din Oman (Ahmed Hadid). „Sunt norocos ca Liga Campionilor Asiei incepe in februarie si am timp sa creez o mentalitate puternica la noua mea echipa. Ne concentram pe campionat, iar jucatorii trebuie sa inteleaga filosofia mea”, a mai spus Lucescu la prezentarea oficiala. Echipa din Doha, alaturi de Lekhwiya, Al Rayyan si Al Garafa va participa in noua stagiune a Ligii Campionilor Asiei. Razvan Lucescu are alaturi de el un staff format din Cristi Petre, Marius Bratu, Mihai Stoica si Diego Longo.

author avatar
Sebastian Stan
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger