AcasăSPORTLucescu jr. il ia pe Wesley la Al Jaish!

Lucescu jr. il ia pe Wesley la Al Jaish!

Golgeterul campionatului n-a vrut sa semneze cu Steaua pentru ca are o oferta fabuloasa de la gruparea qatareza Al Jaish. Tehnicianul Rapidului este cel care a insistat pentru acest transfer.

Razvan Lucescu va castiga 1,2 milioane de euro pe sezon in Qatar

Oricat de mult a insistat Gigi Becali toata ziua de luni, Wesley Lopez n-a acceptat oferta Stelei si pace, iar ieri dimineata s-a urcat in avion cu directia Brazilia. Motivul pentru care sud-americanul l-a refuzat pe finantatorul formatiei din Ghencea tine de propunerea primita pe ultimul moment de la Razvan Lucescu.

Wesley este golgeterul campionatului, cu 27 de reusite

Antrenorul giulestenilor are semnat un contract cu Al Jaish, din Qatar, iar Wesley este considerat atacantul ideal cu care poate incepe noul proiect. De principiu, golgeterul Vasluiului si-a dat acordul pentru un transfer in Golful Persic, dar asteapta ca impresarul sau ia contact direct cu seicii care patroneaza clubul. Cel mai probabil, afacerea va fi facuta publica la inceputul saptamanii viitoare, dupa ce si Lucescu jr. va fi prezentat oficial la Al Jaish.

Sunt si rapidisti pe lista de achizitii

Finala Cupei Romaniei din aceasta seara, impotriva lui Dinamo, este ultimul meci al lui Razvan Lucescu pe banca Rapidului. Chiar daca in contractul tehnicianului exista o clauza de reziliere de 500.000 de euro, Lucescu jr. se gandeste ca poate ajunge la o intelegere cu George Copos. In acest sens, se prea poate ca unul sau doi jucatori giulesteni sa fie cumparati de Al Jaish, varianta agreata si de finantatorul „feroviarilor”. Unul dintre fotbalistii propusi la export este Romeo Surdu, finul lui Razvan Lucescu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
557 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger