AcasăRecomandariLucescu jr., bagat in sperieti de albanezi

Lucescu jr., bagat in sperieti de albanezi

Desi sortii ne-au harazit o grupa cu Elvetia si Albania, doua formatii abordabile pentru echipa nationala, Razvan Lucescu este de acord cu Anghel Iordanescu atunci cand selectionerul afirma ca avem parte de adversari dificili la Campionatul European.

Razvan Lucescu se teme de „forta” nationalei Albaniei

Pentru Lucescu jr., si el fost selectioner al Romaniei, orice formatie este greu de invins. Recunoasteti discursul? Da, l-am mai intalnit si la Victor Piturca, de parca a intrat frica in toti antrenorii care au stat pe banca „nationalei”.
Rugat sa comenteze grupa „tricolorilor” la Euro 2016, tehnicianul lui Skoda Xanthi ne-a linistit imediat: „Nu este o grupa usoara. In primul rand, pleci de la ideea ca orice rezultat este posibil si trebuie sa te pregatesti cu incredere totala. Jucam primul meci contra Frantei, categoric favorita (…)”. A continuat, apoi, prin a elogia forta reprezentativei Elvetiei: „Stiti bine ca Elvetia are o mentalitate apropiata de a Germaniei. Mereu a jucat un fotbal agresiv, cu pressing si in viteza, cu contraatacuri rapide”. Bine, Razvane, dar nici macar cu Albania nu ne putem face sperante? „Albania este o echipa dificila. Pe hartie, pare adversarul cel mai usor, dar sa stiti ca fotbalul albanez a crescut in ultimii ani, cel putin la nivel de nationala. Au un antrenor italian care a pus foarte bine echipa in teren, iar albanezii pun mare pret pe determinare”.
C
at priveste revenirea la echipa nationala, fiul lui Mircea Lucescu nu mai pare interesat de acest subiect: „Am fost acolo doi ani, am trait unele experiente interesante, altele dure. Sunt altii care pot sa vina. Deocamdata, echipa nationala are un antrenor aflat inaintea unui turneu final. Eu am fost acolo si am plecat si cred ca acum sunt alte variante. Banuiesc ca Federatia are nevoie de putin timp pentru a-si lamuri lucrurile, pentru a le pune pe hartie si a lua o decizie. Eu zic ca este timp”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
628 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger