AcasăSPORTLucescu jr. are clauza de reziliere "foarte mare"

Lucescu jr. are clauza de reziliere „foarte mare”

George Copos va cere despagubiri „de peste 500.000 de euro” daca fostul selectioner va da bir cu fugitii din Giulesti inainte de incheierea angajamentului.

Copos este recunoscut drept un businessman "de prima mana"

Contractul care-l leaga pe Razvan Lucescu patru ani de clubul Rapid are stipulata o clauza conform careia rezilierea unilaterala se poate realiza numai prin achitarea unei sume foarte importante de bani. „Razvan nu poate pleca de la Rapid. Exista in contract o clauza cu o suma care trebuie platita in cazul unei rezilieri unilaterale a contractului.

Razvan Lucescu si-a negociat "la sange" contractul

De fapt, ca sa se inteleaga, este o clauza in oglinda, pentru ca si noi am plati «despagubiri» intr-o asemenea situatie. Cine renunta unilateral, plateste o suma foarte importanta de bani. Este vorba despre o suma cu mult mai mare decat era la Marius Sumudica, adica 500.000 de euro. Nu pot sa spun valoarea ei, deoarece este confidentiala.

Dar este mai mare, normal, pentru ca sunt alte conditii si alte cerinte”, a anuntat, ieri, George Copos. Pe blogul personal, Copos a explicat in ce situatia s-a aflat Lucescu jr. la echipa nationala: „Un selectioner este pus in situatia sa asambleze o masina de curse din piese de Audi, BMW, Mercedes, Porsche etc.

Piesele, luate in parte, sunt perfecte. Atata doar ca masina nu merge intotdeauna asa cum ti-ai dori. Razvan a ajuns la momentul la care a spus «gata, a fost suficient!». Are satisfactia ca, la plecare, a lasat mostenire o «orchestra» care, daca nu canta chiar perfect, macar a inceput sa cante la unison”.

 

 

 

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger