AcasăSPORTLucescu i-a ajutat pe sinistrati, apoi a plecat in Antalya

Lucescu i-a ajutat pe sinistrati, apoi a plecat in Antalya

Lucescu nu mai are nicio problema medicala dupa accidentul de circulatie de luna trecuta

Antrenorul lui Sahtior Donetk a facut acest gest inainte de a merge in cantonamentul echipei ucrainene. „Il Luce” a donat mancare, imbracaminte si detergenti locuitorilor judetelor grav afectate de ninsori.

Lucescu nu mai are nicio problema medicala dupa accidentul de circulatie de luna trecuta

Cel mai de succes tehnician mioritic avea 11 ani in 1956, atunci cand Romania era lovita de o puternica furtuna de zapada. Neuitand momentele dificile prin care a trecut, Mircea Lucescu si-a indreptat gandul, ieri, spre napastuitii din Moldova, care de peste o saptamana sunt blocati sub troiene de cativa metri.

Avionul cu care echipa Sahtiorului s-a deplasat spre Antalya

„Am adus lucruri de stricta necesitate in astfel de momente, in special mancare. Vreau sa-i felicit pe toti cei care ajuta, va spun ca stiu cat de greu este sa treci prin asa ceva. Mie mi s-a intamplat in 1956”, a declarat Mircea Lucescu.

Revine pe banca la „amicalul” cu Rapid

Jucatorii campioanei Ucrainei asteapta revederea cu antrenorul roman

Sahtior Donetk va efectua cel de-al doilea cantonament al iernii in Antalya, de aceasta data sub directa supraveghere a lui Mircea Lucescu. Antrenorul a plecat, ieri, spre statiunea de la malul Marii Mediterane, „ii voi astepta acolo pe jucatori, va fi un moment emotionant”. Campioana Ucrainei are programate patru jocuri de verificare in Antalya, impotriva echipelor Rapid (revenirea lui „Il Luce” pe banca „minerilor”), TSKA Moscova, Partizan Belgrad si Anji Mahacikala.

author avatar
eNational
246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger