AcasăSPORTLucescu duce Sahtior pentru a treia oara in „optimile” Ligii

Lucescu duce Sahtior pentru a treia oara in „optimile” Ligii

In ultimul joc din grupa H a Ligii Campionilor, echipaSahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu, a remizat, scor 1-1, in deplasare, cu FC Porto.

Mircea Lucescu afiseaza o bucurie rezervata chiar si dupa aceasta calificare

Rezultatul n-a contat decat pentru palmares, ambele formatii avand asigurata calificarea in optimile de finala inainte de disputarea jocului. Chiar daca trupa sa a fost dominata categoric de campioana Portugaliei, Lucescu a considerat rezultatul de egalitate unul echitabil: „A fost un meci frumos, iar rezultatul este bun pentru ambele echipe. Porto a avut mai multa posesie si a dominat, dar noi am marcat. Rezultatul este corect. Jucatorii care au intrat in teren astazi au fost foarte buni, chiar daca nu evolueaza prea des. Poate este greseala mea, am vrut sa joace si altii, precum Fernando. A facut o greseala, dar se poate intampla oricui”.
Dupa ultima faza a grupelor, cluburile calificate in „optimile” Ligii Campionilor sunt: Atletico Madrid, Juventus, Real Madrid, FC Basel, AS Monaco, Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund, Arsenal, Bayern Munchen, Manchester City, FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Chelsea, Schalke 04, FC Porto si Sahtior. Tragerea la sorti pentru faza urmatoare va avea loc luni, 15 decembrie.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger