AcasăSPORTLucescu, dans la bara pentru calificare

Lucescu, dans la bara pentru calificare

Sa mai zica Mircea Lucescu ceva despre ghinion: in prelungirile partidei Sahtior – Rapid Viena, la scorul de 2-2, austriecii au trimis mingea in bara! Golul i-ar fi trimis pe ei in grupele Ligii Campionilor.

Vicecampioana Ucrainei, victorioasa in tur cu 1-0, a deschis scorul destul de rapid in meciul de la Lvov, prin brazilianul Marlos (min. 10). In loc sa fie golul descatusarii, reusita gazdelor parca i-a scos din sarite pe oaspeti, care au intors scorul cu doua goluri inscrise in decurs de numai noua minute (Schaub – min. 13 si Hofmann – min.22).

Sahtior a punctat imediat, prin Gladki (min. 27), iar tabela nu s-a mai modificat pana la final. Desi evolua in zece fotbalisti dupa eliminarea lui Sonnleitner (min. 88), Rapid Viena a ratat doua ocazii uriase in ultimele minute de joc.

Mai intai Beric, in ultimul minut, a reluat cu capul pe langa poarta din pozitie ideala, iar apoi Prosenik a trimis in bara la ultima faza a partidei. Pentru Mircea Lucescu a fost jocul cu numarul 200 in cupele europene, in calitate de antrenor, performanta incununata cu o noua participare in cea mai tare competitie intercluburi a planetei.

Altfel, internationalul roman Alexandru Matel a fost doar rezerva la Dinamo Zagreb, care s-a impus clar in fata albanezilor de la Skenderbeu (4-1) si a bifat o noua calificare in grupele UCL.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger