AcasăRecomandariLucescu, Croitorasul cel viteaz: „Arbitrii mereu ajuta echipele mari!”

Lucescu, Croitorasul cel viteaz: „Arbitrii mereu ajuta echipele mari!”

Chiar si dupa un 0-7 in optimile de finala ale Ligii Campionilor, Mircea Lucescu, acest croitorasul cel viteaz, gaseste motiv sa se lege de arbitraj.

Mircea Lucescu, virulent la adresa arbitrajului chiar si dupa un 0-7

In minutul 3 al partidei de la Munchen, ucraineanul Kucher a fost eliminat de arbitrul William Collum, o decizie mult prea dura fata de gravitatea interventiei. Totusi, de la acest cartonas rosu si pana la scorul de 0-7 este o cale prea lunga, batatorita cu erori si explicatii ce trebuie date, dar o cale pe care Mircea Lucescu vrea s-o scurteze dand vina pe arbitraj. La conferinta de presa, reactia romanului i-a lasat fara replica pe jurnalistii nemti: „De ce mi-a fost frica n-am scapat. Nu cred ca Bayern avea nevoie de un astfel de ajutor. Intrarea lui Kucher nu era de «rosu» pentru nimic in lume. A fost un cadou pe care arbitrii l-au oferit lor. Din momentul acela, tot ce am pregatit s-a dat peste cap. Noi nu avem nicio justificare, dar supararea mea este ca, de fiecare data, echipele mari sunt ajutate”.
La randul sau, Pep Guardiola, tehnicianul bavarezilor, a evitat sa-i dea vreo replica lui Mircea Lucescu: „Sahtior nu a avut nicio ocazie, noi am dominat jocul. Meciul s-a incheiat dupa 90 de minute, nu dupa 3 minute. Bayern a evoluat foarte, foarte bine, dar intotdeauna este dificil in Liga Campionilor”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
347 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger