AcasăSPORTLucescu a venit sa le spuna ca Petrolul n-are sanse la titlu!

Lucescu a venit sa le spuna ca Petrolul n-are sanse la titlu!

Lucescu este garantia succesului in opinia oficialilor de la Petrolul

Razvan Lucescu vine cu ganduri marete la Petrolul, titlul si grupele Ligii Campionilor, dar in alt sezon, ca acum nu se mai poate face nimic, „Steaua are 7 puncte avans, e aproape imposibil sa-i mai ajungem”.

Lucescu este garantia succesului in opinia oficialilor de la Petrolul

Asadar, optimismul nu l-a parasit pe Lucescu jr., reintors in Romania aureolat de rezultatele din Qatar si cu o demitere in CV. Ieri, la conferinta de prezentare drept antrenorul Petrolului, fostul selectioner i-a linistit pe fanii ploiesteni cu un anunt privind viitorul sau: „A fost o experienta foarte utila cea din strainatate. Acum, sunt fericit ca lumea s-a gandit la mine pentru a continua etapele ramase pana la finalul campionatului si drumul spre finala Cupei. Nu aveam de gand sa revin in fotbal pana la vara, cand se termina sezonul actual, n-am avut nici o discutie pana acum cu cineva din tara. La vara vom vedea, daca toata lumea e multumita, vom continua. Am semnat pe un an si jumatate, dar, repet, la vara vom trage linie si vom stabili daca vom continua”. In privinta titlului, la fel, „galben-albastrii” sa n-aiba niciun fel de emotii: Steaua are7 puncte peste noi, sa luam titlul e aproape imposibil. Steaua are o forta data de istorie, de experienta jucatorilor in cupele europene…”. Chiar daca n-a mai antrenat in Liga 1 de doi ani, Lucescu jr. este la curent cu ce se intampla in Liga 1, dupa cum reiese din declaratiile sale: „De cand m-am intors din Qatar, n-am vazut nici un meci din campionat. Am fost ocupat cu altele”.
In varsta de 45 de ani, Razvan Lucescu revine in fotbalul romanesc dupa ce ultima data a antrenat pe El-Jaish, in Qatar. El are in palmares doua Cupe ale Romaniei, castigate cu Rapid (2006 si 2007), si un sfert de finala in Cupa UEFA, tot pe vremea cand conducea gruparea giulesteana.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger