AcasăSPORTLucescu: „Nu vindem pe nimeni, vrem Liga Campionilor!”

Lucescu: „Nu vindem pe nimeni, vrem Liga Campionilor!”

Lucescu are un plan clar pentru acest sezon

Brazilianul Willian este dorit de Inter Milano, dar Mircea Lucescu blocheaza orice transfer pana in vara. Tehnicianul roman viseaza la o performanta istorica pentru Sahtior Donetk: trofeul UEFA Champions League!

Lucescu are un plan clar pentru acest sezon

Fosta echipa pregatita de Mircea Lucescu la sfarsitul anilor ‘90, Inter Milano, si-a anuntat interesul pentru achizitionarea fotbalistului brazilian Willian, cotat la peste 40 de milioane de euro de campioana Ucrainei.

Willian, cel mai bun jucator al Sahtiorului

„Deocamdata, noi ne dorim sa castigam toate meciurile pe care le mai avem de disputat in campionat si Liga Campionilor. Inter ar trebui sa discute cu conducerea clubului, dar anul viitor. Momentan avem alte probleme”, a transmis Lucescu. Antrenorul roman spune ca, in acest moment, Sahtior este mult mai bine cotata in Europa fata de Inter, si ca brazilianul nu are de ce sa isi doreasca sa joace pentru milanezi. „Eu cred ca suntem peste Inter. Aici, la Donetk, Willian are de toate, un salariu foarte bun si ne batem sa cistigam campionatul si Liga Campionilor. Oricum, Willian mai are doi ani de contract, iar pentru mine un lucru este clar: el va ramane la Donetk!”, a declarat Mircea Lucescu.

author avatar
Sebastian Stan
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger