AcasăSPORTLovitură pentru Ion Țiriac! Turneul de la Madrid, ANULAT!

Lovitură pentru Ion Țiriac! Turneul de la Madrid, ANULAT!

Ion Țiriac

Madrid Open, turneul patronat de miliardarul român Ion Țiriac, ar trebui anulat, din cauza răspândirii coronavirusului. Recomandarea aparține autorităților madrilene.

Prevăzută să se desfăşoare de obicei în luna mai, competiţia a fost amânată pentru perioada 12-20 septembrie, în calendarul modificat de pandemie, potrivit News.ro.

Reapariţia unor focare de coronavirus în Spania sperie autorităţile

Dar reapariţia unor focare de coronavirus în Spania i-a determinat pe organizatori să se îndoiască de faptul că desfăşurarea competiţiei se va face „fără complicaţii de sănătate care ar afecta jucătorii, publicul şi angajaţii”. Astfel, autorităţile regionale au recomandat ca turneul să nu aibă loc din cauza evoluţiei actuale a Covid-19, adăugând că vor fi analizate în detaliu toate opţiunile posibile.

Având în vedere această situaţie, organizatorii Mutua Madrid Open au solicitat ajutorul lui Antonio Zapatero, ministrul adjunct al Sănătăţii Publice, şi au primit recomandarea de a nu organiza turneul din cauza evoluţiei actuale a Covid-19. Ca pe parcursul întregului proces, la acea întâlnire, organizatorii Mutua Madrid Open au avut colaborarea şi ajutorul Comunităţii Madrid pentru a analiza situaţia, care din păcate se agravează zi de zi. Nefiind în măsură să asigure o evoluţie pozitivă a acestei situaţii în săptămânile următoare, organizatorii Mutua Madrid Open vor lua o decizie din timp”, se arată în comunicatul citat.

„Decizia finală privind desfăşurarea Mutua Madrid Open 2020 va fi luată de Ion Ţiriac şi Super Slam Ltd., proprietarul licenţei turneului”, se menţionează în comunicatul autorităţilor madrilene.

Simona Halep s-a simţit mereu bine la Madrid

Turneul de la Madrid, patronat de miliardarul Ion Țiriac, este unul la care jucătoarele din România au avut rezultate excelente, iar Simona Halep a triumfat de două ori acolo. În 2016, când a învins-o pe Dominika Cibulkova, şi în 2017, când a trecut de Kristina Mladenovic.

„Este adevărat, Feli. Ne vedem în septembrie la Madrid. Sperăm că totul va fi bine până atunci”, a scris Simona pe Twitter, răspunzând unui mesaj al directorului turneului din capitala Spaniei, Feliciano Lopez.

author avatar
Andreea Vlad
133 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger