AcasăSPORTLovitură pentru Gică Hagi. Problemele de la Farul l-au doborât. Vedeta echipei...

Lovitură pentru Gică Hagi. Problemele de la Farul l-au doborât. Vedeta echipei l-a „trădat” şi a plecat la o rivală!

„Regele” este tentat sa dea curs uneia dintre ofertele primite din strainatate

Rapid l-a cedat pe Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid, astfel că Dan Şucu a căutat un alt portar pentru echipa giuleşteană. Omul de afaceri a reuşit un transfer spectaculos.

Marian Aioani (24 de ani) este portarul pe care Rapid îl transferă de la Farul lui Gică Hagi pentru a-l înlocui pe Horațiu Moldovan (26 de ani).

Hagi ia doar 400.000 euro

Rapid plătește 400.000 de euro pentru a-l transfera pe Marian Aioani, portar care urmează să semneze un contract valabil trei ani și jumătate cu giuleștenii, pentru care ar putea debuta în weekend, la meciul cu Dinamo, conform fanatik.

Rapid mai avea pe listă un portar sârb, însă pista a fost abandonată din cauza prețului cerut de clubul goalkeeper-ului, 600.000 de euro.

Au ţinut afacerea secretă

Şefii giuleștenilor s-au înțeles în mare parte încă de săptămâna trecută cu Gică Hagi, când Rapid deja purta negocieri secrete pentru transferul lui Marian Aioani știind foarte bine că sunt șanse infime să-l păstreze pe Moldovan.

Astfel, jumătate din clauza de reziliere pe care Atletico Madrid a plătit-o ca să îl cumpere pe Moldovan, 800.000 de euro, ar urma să fie folosită pentru goalkeeperul care îl va substitui în Giulești.

Farul l-a transferat cu mari eforturi pe pe Aioani, în 2021, de la Chindia. În schimbul goalkeeperului, Hagi a trimis la Târgoviște mai mulți jucători importanți, precum Cătălin Căbuz, Tiberu Căpușă, Marco Dulca și Paul Iacob.

author avatar
Andrei Ștefan
898 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger