Cauta

Lovitură pentru fanii Angliei: fără bere la Euro 2024?!

Din Germania vine o veste proastă pentru fanii Angliei. Susținătorii naționalei lui Southgate sunt avertizați că s-ar putea confrunta cu o posibilă interdicție de bere la primul meci de la Euro 2024.

Peter Both, șeful „Securității” pentru prima reprezintă a Angliei, a declarat că este hotărât să interzică alcoolul în interiorul stadionului și în zonele publice ale din preajma arenei pentru partida cu Serbia, de la Gelsenkirchen. De asemenea, el a avertizat că îi va trimite acasă pe cei care vor avea un comportament neadecvat pe stadion și împrejurimi. Deși este puternic contestat pentru măsurile pe care le-a propus, Both a replicat: „Prin ochii cuiva responsabil cu securitatea și desfășurarea acțiunilor de ordine publică în acea zi, văd asta ca o variantă bună”.

Microbiștilor din Germania le este permis să consume alcool pe stadioane, deși unele restricții privind băutura există și se aplică la meciurile din Bundesliga, dar numai cele considerate cu risc ridicat.

Măsurile gândite de Peter Both ar putea enerva zeci de mii de fani englezi care urmează să vină în Germania pentru a-și susține favorita în vara anului viitor. Nu doar suporterii vor fi deranjați de aceste măsuri, dar și producătorii de alcool. Bitberger este berea oficială a Euro 2024, iar gigantul din domeniu a plătit deja câteva milioane pentru a-și putea vinde berea pe stadioane în timpul Campionatului European.

„Este important ca toată Poliția din Germania să adopte o mentalitate profesionistă, să-i privească pe fani cu înțelegere, ca mai degrabă pașnici decât o potențială amenințare. Dar, cu siguranță că vom reacționa dacă se întâmplă ceva. Mesajul meu pentru fanii Angliei este că vom fi pregătiți”, a încheiat șeful „Securității”.

Ultimele stiri

  • Horoscop – duminică, 9 iunie 2024. Petreceţi mai mult timp cu cei apropiaţi! Momentele-cheie ale acestei zile
  • Alegeri locale şi europarlamentare 2024. Românii merg azi la urne ca să-şi aleagă primarii. Tot ce trebuie să ştii despre cum se votează corect
  • Tarom devine companie… maritimă!
  • Candidatul PNL Slatina, investigat pentru avansuri către o minoră: „Până la urmă ce contează vârsta? Iubirea nu are vârste, nu?”
  • Florian Coldea mai primeşte o lovitură, acum din partea celor de la SRI. A pierdut postul!
  • Ce soluţie a găsit Guvernul din Japonia ca să aducă în acelaşi pat un bărbat şi o femeie. Rata fertilității, un semnal de alarmă!
  • Câinele a muşcat, stăpânul are de tras! Ce se întâmplă cu proprietarul animalului care a atacat o femeie și pe fiica ei în Parcul Circului
  • Patru victime, în stare gravă după explozia de la Dedeman Botoşani. Doi pacienţi, intubaţi la Spitalul Floreasca!
  • Cum poţi să obţii o pensie de peste 7.000 lei după recalcularea de la 1 septembrie 2024
  • Premierul Danemarcei, atacat în plină stradă! Ce au văzut martorii şi ce a anunţat Poliţia
  • Exit mobile version