AcasăSPORTLovitură pentru fanii Angliei: fără bere la Euro 2024?!

Lovitură pentru fanii Angliei: fără bere la Euro 2024?!

Din Germania vine o veste proastă pentru fanii Angliei. Susținătorii naționalei lui Southgate sunt avertizați că s-ar putea confrunta cu o posibilă interdicție de bere la primul meci de la Euro 2024.

Peter Both, șeful „Securității” pentru prima reprezintă a Angliei, a declarat că este hotărât să interzică alcoolul în interiorul stadionului și în zonele publice ale din preajma arenei pentru partida cu Serbia, de la Gelsenkirchen. De asemenea, el a avertizat că îi va trimite acasă pe cei care vor avea un comportament neadecvat pe stadion și împrejurimi. Deși este puternic contestat pentru măsurile pe care le-a propus, Both a replicat: „Prin ochii cuiva responsabil cu securitatea și desfășurarea acțiunilor de ordine publică în acea zi, văd asta ca o variantă bună”.

Microbiștilor din Germania le este permis să consume alcool pe stadioane, deși unele restricții privind băutura există și se aplică la meciurile din Bundesliga, dar numai cele considerate cu risc ridicat.

Măsurile gândite de Peter Both ar putea enerva zeci de mii de fani englezi care urmează să vină în Germania pentru a-și susține favorita în vara anului viitor. Nu doar suporterii vor fi deranjați de aceste măsuri, dar și producătorii de alcool. Bitberger este berea oficială a Euro 2024, iar gigantul din domeniu a plătit deja câteva milioane pentru a-și putea vinde berea pe stadioane în timpul Campionatului European.

„Este important ca toată Poliția din Germania să adopte o mentalitate profesionistă, să-i privească pe fani cu înțelegere, ca mai degrabă pașnici decât o potențială amenințare. Dar, cu siguranță că vom reacționa dacă se întâmplă ceva. Mesajul meu pentru fanii Angliei este că vom fi pregătiți”, a încheiat șeful „Securității”.

author avatar
Mihail Ioan
229 afisari

1 COMENTARIU

  1. azi e doar un SUROGAT,
    aia nu e bere
    si tampeshte!
    (e apa clocita
    atata tot)

    -daca vrei bere din Anglia sau din Germania
    nu ai decat
    dar nu confunda cu pishoarcele din Romania!

    la americani e simplu:
    -berea e RE-CO-MAN-DA-TA
    de catre tranilăi!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger