AcasăSPORTLovitura iernii: Rusescu lasa Steaua pentru Dinamo!

Lovitura iernii: Rusescu lasa Steaua pentru Dinamo!

Rusescu, golgeterul Stelei in prima parte a sezonului

Presa rusa anunta ca golgeterul Ligii 1 ar putea ajunge in aceasta iarna la echipa pregatita de Dan Petrescu. Steaua poate primi 4 milioane de euro pentru fotbalistul care a marcat 17 goluri in prima parte a sezonului.

Rusescu, golgeterul Stelei in prima parte a sezonului

Gigi Becali este pe cale sa faca o noua afacere de succes. Adus la Steaua in primavara anului 2011, in schimbul a doar 100.000 de euro, Raul Rusescu (24 de ani) poate fi transferat pe o suma de 40 de ori mai mare.

Ziarul "Tvoi Den" anunta sosirea lui Raul la Dinamo Moscova

Cu 21 de goluri marcate in toate competitiile (17 doar in Liga 1), Raul a intrat in atentia marilor cluburi, devenind unul dintre cei mai doriti jucatori din Romania. Ziarul „Tvoi Den” sustine ca „dinamita” Stelei a primit un telefon de la fostul sau antrenor de la Unirea Urziceni, iar acum asteapta ca Steaua si Dinamo Moscova sa ajunga la o intelegere.

Gigi Becali spunea in urma cu cateva zile ca liderul marcatorilor din Romania are oferte din Germania si Olanda, dar il va ceda pe atacant doar in schimbul sumei de 4 milioane de euro. Simtind ca Rusescu este gata de a fi transferat, patronul sau i-a marit saptamana trecuta salariu, Becali plusand cu 30.000 de euro. In urma cu un an, finantatorul ros-albastrilor dorea sa scape de Rusescu, deoarece nu era multumit de prestatiile acestuia: „Bucsaru m-a batut la cap cu el. Hai, ma, Gigi, ia-l si pe asta, e de viitor. Acum ce sa fac eu cu Rusescu? Din iarna – afara!”. Steaua a cumparat deja un jucator care sa suplineasca plecarea lui Rusescu, Gabriel Iancu fiind adus de la Viitorul Constanta pentru 500.000 de euro.

author avatar
Sebastian Stan
454 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger