AcasăSPORTLovitura grea pentru cel mai bun fotbalist din lume: Messi, condamnat la...

Lovitura grea pentru cel mai bun fotbalist din lume: Messi, condamnat la inchisoare

Cunoscut pentru loviturile spectaculoase de pe terenul de fotbal, concretizate de multe ori in goluri de generic, de aceasta data superstarul Barcelonei a fost cel care a primit o lovitura grea, dar din partea instantei.

Lionel  Messi s-a ales cu o condamnare cu suspendare, de 21 de luni, fiind acuzat de frauda fiscala. Decizia apartine judecatorilor din Barcelona. In acelasi dosar, din cate anunta miercuri elpais.com, o pedeapsa similara a primit si tatal sportivului, Jorge Messi. Paguba adusa statului spaniol ar fi de 4, 1 milioane de euro, au acuzat procurorii.

Va amintim ca procurorii cerusera 22 de luni de inchisoare, dar si ca, in apararea sa, argentinianul considerat cel mai bun jucator al Planetei la momentul de fata a declarat ca nu s-a preocupat de chestiunile de natura financiara, ci doar de fotbal.

Anuntul din partea instantei vine la doar cateva zile de cand starul Barcelonei isi anunta retragerea din echipa nationala, urmare a rezultatului nefavorabil din finala Copei America, meci in care Messi a si ratat un penalty.

sursa foto: Facebook/Leo Messi

155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger