AcasăSPORTLovitură grea încasată de Larisa Iordache! Mama sa a murit, cu o...

Lovitură grea încasată de Larisa Iordache! Mama sa a murit, cu o lună înainte de startul Jocurilor Olimpice

larisa iordacheLovitură grea încasată de Larisa Iordache! Mama sa a murit, cu o lună înainte de startul Jocurilor Olimpice

Larisa Iordache trece prin momente delicate, cu doar o lună înainte de startul Jocurilor Olimpice de Vară de la Tokio.

Mama campioanei la gimnastică s-a stins din viață după o luptă grea cu o boală necruțătoare. Femeia făcea ședințe de chimioterapie, potrivit Digisport.ro.

Sportiva a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. „Sufletul să îți fie liniștit, mami! Mereu în inima, sufletul și mintea mea, vei rămâne cel mai puternic om din lume. Te iubesc”, a fost mesajul transmis de Larisa Iordache pe Instagram.

Duminică, 27 iunie, Larisa Iordache trebuia să fie alături de echipa României la un ultim test înainte de JO, în Gent, Belgia, și nu a mai făcut deplasarea, decizie luată în urmă cu câteva zile.

Inclusiv clubul Dinamo a postat un mesaj de încurajare pentru sportiva legitimată în ”Ștefan cel Mare”. „Condoleanțe, Larisa! Suntem cu sufletul și cu gândul alături de campioana noastră Larisa Iordache, în aceste momente extrem de grele provocate de decesul mamei sale. Fii tare, Larisa! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au scris cei de la Dinamo, pe Facebook.

Larisa Iordache s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Gimnasta Larisa Iordache s-a calificat, în luna aprilie, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce a ocupat al doilea loc calificant la individual-compus, la Campionatul European, găzduit de Basel.

Bucureșteanca în vârstă de 25 de ani a mai participat o singură dată la competiția celor cinci cercuri, la Londra 2012, unde a obținut o medalie de bronz.

România mai are doi gimnaşti calificaţi la Jocurile Olimpice: Marian Drăgulescu şi Maria Holbură.

author avatar
Andreea Vlad