AcasăSPORTLovitura dura primita de un miliardar roman: alungat din Madrid!

Lovitura dura primita de un miliardar roman: alungat din Madrid!

Ion Tiriac pierde organizarea turneului Masters de la Madrid

Omul de afaceri roman Ion Tiriac se afla in imposibilitatea de a mai organiza turneul de tenis „Mutua Madrid Open”, din seria „Masters 1000”, dupa ce Primaria capitalei Spaniei a decis sa reziliere contractul de inchiriere a arenei sportive „Caja Magica”.

Ion Tiriac pierde organizarea turneului Masters de la Madrid

Desi avea o intelegere valabila pe cinci ani cu autoritatile locale, Ion Tiriac se vede alungat din Madrid. Ieri, Primaria a anuntat rezilierea contractului cu firma „MTP”, controlata de magnatul roman, si care se referea tocmai la inchirierea salii „Caja Magica”, un ultramodern complex sportiv, unicat in Spania, construit cu 300 de milioane de euro!

Conform informatiilor din presa iberica, Ion Tiriac platea o suma modica pentru chirie, undeva la 45.000 de euro, asta in conditiile in care HRT, echipa de Formula 1, avea inchiriat un spatiu la „Caja Magica” pentru care achita un milion de euro pe an! Ziarul „El Confidencial” a dezvaluit un alt cadou facut de fosta conducere a Primariei Madrid: o sponsorizare de 34 de milioane de euro pentru ca turneul „Mutua Madrid Open” sa fie organizat timp de 10 ani in arena „Caja Magica”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.005 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger