AcasăSPORTLovitura dura pentru Simona Halep. Participarea la Indian Wells, in pericol!

Lovitura dura pentru Simona Halep. Participarea la Indian Wells, in pericol!

Simona Halep, cea mai buna jucatoare de tenis din Romania, a primit o lovitura dura marti dimineata.

Tenismena a aflat de la rudele sale ca varul ei, Nicia Arghir, si-a pus capat zilelor la numai 28 de ani. Tanarul s-a spanzurat in holul locuintei sale din Constanta.

Motivul pare sa fie datoriile pe care Nicia Arghir le acumulase la camatari din cauza maniei avute pentru jocurile de noroc.

Conform ziuaconstanta.ro, corpul neinsufletit al tanarului a fost gasit de unul dintre unchii sai, care a alertat fortele de ordine. Din pacate nu s-a mai putut face nimic, cadavrul fiind dus la morga pentru necropsie.

Anchetatorii sustin ca nu s-au gasit alte urme de violenta in afara de cele lasate de cablul electric cu care Nicia Arghir s-a spanzurat.

Nicia Arghir (Sursa foto: reporterntv.ro)

Extrem de afectata, Simona Halep se gandeste serios sa renunte la turneul de la Indian Wells, pentru a se intoarce in tara si a fi alaturi de rudele sale la inmormantare.

Cotata cu sansa a treia la castigarea turneului de peste 6 milioane de dolari, Simona ar urma sa joace in turul al doilea cu Silvia Soler Espinosa (Spania) sau cu o jucatoare venita din calificari.

Simona are de aparat 390 de puncte WTA la Indian Wells, anul trecut oprindu-se in semifinale, dupa ce a pierdut, cu 3-6, 4-6, meciul cu poloneza Agnieszka Radwanska.

author avatar
Cristi Ionita
246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger