AcasăSPORTLovitura dura pentru MM Stoica! "Eu i-am dat 150.000 de dolari"

Lovitura dura pentru MM Stoica! „Eu i-am dat 150.000 de dolari”

In telenovela „Dosarul Transferurilor” s-a inregistrat, luni, un nou episod, din care Mihai Stoica, managerul Stelei, a iesit cel mai sifonat.

Audiat in calitate de martor de catre Curtea de Apel Bucuresti, impresarul Sica Puscoci a recunoscut ca i-a dat 150.000 de dolari lui Mihai Stoica, in cazul transferului mijlocasului Iulian Arhire de la Otelul Galati la Pohang Steelers.

Incidentul s-a petrecut in 1999, iar suma reprezenta avansul pentru transferul fotbalistului la gruparea sud-coreana. Conform Realitatea TV, banii incasati de Mihai Stoica ar fi trebuit sa intre in vistieria clubului Otelul Galati.

Totusi, dupa ce a scos banii dintr-o sucursala a unei banci sud-coreene din Germania, Sica Puscoci l-ar fi anuntat pe Mihai Stoica despre posibilitatea ca transferul sa pice, daca „otelarii” nu ar fi fost de acord cu un comision de 550.000 de dolari.

Federatia sud-coreana anunta, la vremea respectiva, ca Arhire a fost achizitionat de Pohang Steelers pentru 700.000 de dolari, dar Sica Puscoci anunta ca nu a vazut vreun ban din cei 550.000 pusi de o parte drept comision.

author avatar
Cristi Ionita
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger