AcasăSPORTLovitura dura incasata de Simona Halep. S-a accidentat la glezna!

Lovitura dura incasata de Simona Halep. S-a accidentat la glezna!

Ghinioanele par sa o urmareasca pe Simona Halep, altfel nu ne explicam noua accidentare suferita de tenismena romanca.

Ajunsa pe locul 5 mondial, constanteanca a stat aproape o luna pe bara, din cauza unei operatii suferite la degetul mare al piciorului drept.

Abia revenita pe teren, Simona s-a accidentat din nou, tenismena alegandu-se, conform ziare.com, cu o entorsa suferita la glezna.

Accidentarea a aparut in timpul unui antrenament facut la Bucuresti, inainte de confruntarea cu Serbia din Cupa Federatiei. Prezenta Simonei la partida din 19 si 20 aprilie este pusa sub semnul intrebarii, medicii urmand sa anunte un verdict la inceputul saptamanii viitoare.

Sursa amintita precizeaza ca Simona va continua sa se antreneze pentru confruntarea de la Arenele BNR, dar sedintele de pregatire vor fi facute la intensitate scazuta, tenismena urmand sa faca si un tratament de specialitate.

Simona Halep si Sorana Cirstea ar trebui sa joace pentru Romania impotriva Serbiei, in meciurile de simplu, urmand ca la dublu, cel mai probabil, sa fie folosita perechea Monica Niculescu – Irina Begu. Monica Niculescu reprezinta prima varianta de inlocuire pentru meciurile de simplu, in cazul in care Simona Halep sau Sorana Cirstea nu vor putea evolua.

author avatar
Cristi Ionita
294 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger