AcasăSPORTLovitura dura incasata de fratii Becali: nu mai au voie sa fie...

Lovitura dura incasata de fratii Becali: nu mai au voie sa fie impresari!

Giovanni Becali este nemultumit ca Anamaria Prodan vrea sa-i fure fotbalistii

Incarcerati la Penitenciarul Poarta Alba, dupa ce au fost condamnati la inchisoare in Dosarul Transferurilor, fratii Ioan si Victor Becali au suferit, luni dimineata, o lovitura dura.

Cei doi ar fi dorit sa revina in prim planul fenomenului fotbalistic cat mai rapid dupa eliberare, au fost redusi la tacere de un anunt facut de Viorel Duru, directorul departamentului licentiere din cadrul FRF.

Acesta a precizat, la Dolce Sport, ca Ioan si Victor Becali nu mai pot obtine licente de impresari in urma condamnarii din Dosarul Transferurilor.

„Fiecare agent de jucatori trebuie sa indeplineasca niste conditii prealabile pentru a obtine licenta. Una dintre conditii este sa aiba cazierul curat, sa nu aiba condamnari penale. E clar ca un condamnat penal nu mai poate desfasura aceasta activitate” a fost anuntul clar facut de Duru.

Acesta sustine ca, in baza articolului 6 din Regulamentul agentilor de jucatori, cei care vor sa aiba licente de impresari trebuie sa aiba o reputatie impecabila deci, automat, sa aiba cazierul curat.

Victor Becali si Ioan Becali au fost condamnati, saptamana trecuta, la inchisoare cu executare, din cauza implicarii lor in Dosarul Transferurilor, iar afacerile familiei au fost preluate de impresarul italian Pietro Chiodi, care deja a propus nu mai putin de noua fotbalisti romani la AS Roma.

author avatar
Cristi Ionita
517 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger