AcasăSPORTLovitura dura incasata de Barcelona! Messi e out, iar calificarea sub semnul...

Lovitura dura incasata de Barcelona! Messi e out, iar calificarea sub semnul intrebarii!

In ciuda egalului cu goluri obtinut marti seara, pe terenul lui Paris Saint Germain, 2-2, FC Barcelona nu este sigura deloc de calificarea in semifinalele Ligii Campionilor.

Tradata in nenumarate randuri de aparare in turul de pe Parc des Princes, Barcelona a primit o lovitura dura imediat dupa meci.

Super-starul Lionel Messi a iesit accidentat, la pauza, iar problema pare sa fie una extrem de serioasa.

Presa catalana anunta ca argentinianul a facut un control medical miercuri, la prima ora, iar doctorii i-au descoperit o leziune la bicepsul femural.

In mod normal, Messi are nevoie de trei saptamani de pauza, ceea ce ar insemna ca in mod sigur argentinianul va rata returul cu PSG de pe Camp Nou.

Totusi, medicii Barcelonei au mai comandat un set de teste medicale, ei temandu-se ca leziunea l-ar putea scoate chiar aproape doua luni din circuit pe argentinian.

Iar atacul Barcelonei a scartait in dese randuri in acest sezon, cand nu s-a putut baza pe Messi. Starul argentinian a marcat 57 de goluri in numai 45 de meciuri, fiind si co-autor la cam tot atatea goluri.

In plus, Barcelona va trebui sa improvizeze pentru aparare la returul cu Paris Saint Germain. Javier Mascherano s-a accidentat si el si are nevoie de sase saptamani de pauza. Argentinianul oricum era suspendat. Este foarte posibil ca langa Pique sa fie retras Sergio Busquets, iar la inchidere sa joace Song.

author avatar
Cristi Ionita
318 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger