AcasăRecomandariLovitura decisiva incercata de familia Prodan - Reghecampf: Au vrut sa-l duca...

Lovitura decisiva incercata de familia Prodan – Reghecampf: Au vrut sa-l duca pe Rotariu la Steaua!

Weekend de foc in fotbalul romanesc, imediat dupa arestarea celor opt inculpati din „Dosarul transferurilor”. De data aceasta, Laurentiu Reghecampf si sotia sa, Anamaria Prodan, au fost protagonistii zilelor de sambata si duminica.

Dorin Rotariu, cel mai promitator tanar fotbalist roman al momentului

Nici bine n-au ajuns fratii Ioan si Victor Becali la puscarie, ca Anamaria Prodan s-a si repezit asupra „perlei” Dorin Rotariu, unul dintre cei mai doriti fotbalisti romani ai momentului. Reprezentat de firma de impresariat a fratilor Becali, mijlocasul dinamovist a fost ademenit de sotia lui Laurentiu Reghecampf cu un nou contract si promisiunea unui transfer in Ghencea, afirma oficialii din Stefan cel Mare. Ieri, finantatorul „alb-rosilor”, Ionut Negoita, l-a convins pe Rotariu sa renunte la colaborarea cu Anamaria Prodan, „altfel risti o suspendare si nu o sa mai joci niciodata la Dinamo!”.

Confruntat cu acest argument, nepotul fostului international Iosif Rotariu a cedat si-a anuntat ca rupe angajamentul semnat cu agentul preferat al rivalilor de la Steaua.  „M-am grabit atunci cand am semnat acest contract, eram si putin obosit pentru ca abia ce revenisem din Irlanda. N-am mai tinut cont ca mai aveam doi ani de contract cu firma fratilor Becali. Sper ca suporterii dinamovisti sa inteleaga faptul ca am gresit si ii asigur ca niciodata nu voi ajunge in Ghencea!”, a tinut Rotariu 2 sa lamureasca lucrurile.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
666 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger