AcasăSPORTLovitura de teatru! Mourinho pleaca la Chelsea cu doi "galactici", dar fara...

Lovitura de teatru! Mourinho pleaca la Chelsea cu doi „galactici”, dar fara Cristiano Ronaldo

Cu ceva mai mult de 24 de ore inainte de meciul pe care Real Madrid il disputa miercuri, pe teren propriu, impotriva lui Galatasaray Istanbul, presa engleza anunta ca Jose Mourinho si-a dat acceptul pentru a reveni la Chelsea.

Mutarea, asteptata de toti, prinde tot mai mult contur, dupa ce site-ul caughtoffside.com anunta ca londonezii i-au acceptat conditiile portughezului.

Jose Mourinho va avea putere totala de decizie la Chelsea si trebuie sa castige Liga Campionilor in cel mult trei ani.

Sursa amintita sustine ca Mourinho va pleca la Chelsea insotit de doi jucatori de la Real Madrid, dar printre acestia nu se afla si Cristiano Ronaldo.

Au existat negocieri pentru un transfer al portughezului, dar starul Realului a refuzat, declarand „dragoste eterna” celor de la Manchester United.

Benzema este de aproape 4 ani la Real Madrid, club pentru care a inscris 82 de goluri

Mourinho ii va avea la dispozitie, la Chelsea, pe Karim Benzema, vazut drept inlocuitorul perfect pentru Fernando Torres, si pe Luka Modric, jucator pentru care chiar Mourinho a insistat, in vara anului trecut, sa fie transferat de la Tottenham Hotspur la Real Madrid.

Sigur, pentru a realiza aceste mutari, londonezii au nevoie de bani, astfel ca ei vor renunta la cel putin 10 jucatori printre care Marko Marin, Fernando Torres, Yossi Benayoun, Florent Malouda, Michael Essien sau Kevin De Bruyne.

Modric este un fin cunoscator al fotbalului englez, jucand 4 ani la Tottenham Hotspur
author avatar
Cristi Ionita
377 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger