AcasăSPORTLovitura de teatru! Hagi refuza postul de antrenor al nationalei de fotbal...

Lovitura de teatru! Hagi refuza postul de antrenor al nationalei de fotbal a Romaniei

Desi numirea lui Gheorghe Hagi in functia de antrenor al nationalei de fotbal a Romaniei era ca si batuta in cuie, machidonul a sistat joi dupa-amiaza negocierile cu Mircea Sandu.Gheorghe Hagi (46 de ani), urma sa ajunga joi la un acord cu presedintele FRF, Mircea Sandu, privind preluarea primei reprezentative de fotbal a Romaniei.

Gheorghe Hagi

Discutiile purtate la Casa Fotbalului s-au incheiat cu o lovitura de teatru: Gheorghe Hagi a refuzat sa preia echipa nationala la jumatatea drumului, cerandu-i lui Mircea Sandu sa accepte o colaborare abia dupa consumarea preliminariile pentru Campionatul European – editia 2012. La iesirea de la negocieri, „Regele” a precizat ca nu vine acum la nationala: „Am decis sa nu mai iau o echipa la jumatate de drum (n.r. asa cum s-a intamplat in cazul Galatasaray Istanbul). Am discutat mai multe aspecte cu Mircea Sandu si vom mai avea luni o intalnire. Trebuie sa ma gandesc foarte bine, sa iau cea mai buna decizie”.

Mai multe surse au afirmat faptul ca obiectivul lui Gheorghe Hagi la echipa nationala nu era calificarea tricolorilor la Europeanul din 2012, ci reintinerirea echipei si calificarea la Campionatul European din 2016, competitie la care vor merge 24 de formatii.

author avatar
Mihai Koblenko
256 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pentru reintinerirea echipei nu era nevoie de tine ca antrenor, machedoane, ci doar ca maseur. E grea romana, este?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger