AcasăSPORTLovitura de teatru! Gino Iorgulescu este noul presedinte al LPF

Lovitura de teatru! Gino Iorgulescu este noul presedinte al LPF

Fotbalul romanesc intra, de joi, intr-o noua era, dupa ce Gino Iorgulescu a castigat alegerile pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal.

Adunarea Generala a Ligii Profesioniste de Fotbal a inceput la ora 12.00, iar votul pentru noul sef al LPF s-a incheiat in jurul orei 13.00. Conform gsp.ro, Gino Iorgulescu a castigat postul cu 11 voturi la 7, desi Gheorghe Stefan, presedintele gruparii Ceahlaul Piatra Neamt, anunta chiar si un rezultat mai clar in favoarea lui Gino, 12-6.

Dumitru Dragomir este indepartat, dupa 17 ani, de la sefia LPF. Dragomir anunta ca se teme de rivalitatea cu Gino pe motiv ca acesta ar fi sustinut de sistemul politic. Exista informatii ca Dumitru Dragomir pregateste, deja, contestarea alegerilor.

Gino Iorgulescu a anuntat, in campanie, ca se bazeaza pe o mai mare transparenta si ca va elimina intermediarii in privinta drepturilor tv, astfel ca, automat, vor fi eliminate si comisioanele. Mai mult, Gino vrea ca noul acord pentru drepturile tv sa fie negociate de o comisie alcatuita din mai multi presedinti ai unor cluburi din Liga I.

author avatar
Cristi Ionita
398 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger