AcasăSPORTLouis van Gaal a sunat vedetele pentru meciul cu Romania!

Louis van Gaal a sunat vedetele pentru meciul cu Romania!

Rafael van der Vaart, rechemat la nationala de Louis van Gaal

Selectionerul batav a anuntat lotul largit de jucatori aflati in vederea sa pentru „dubla” cu Andorra si Romania din preliminariile „mondialului” brazilian.

Rafael van der Vaart, rechemat la nationala de Louis van Gaal

Astfel, dupa ce a mizat pe tineri la partidele cu Turcia si Ungaria si si-a dat seama ca echipa sa este vulnerabila, Louis van Gaal apeleaza la artileria grea in vederea confruntarii cu Romania, din 16 octombrie. Revin in vederile sale Rafael van der Vaart (SV Hamburg), Ibrahim Afellay (Schalke 04), Nigel de Jong (AC Milan) si Gregory van der Wiel (PSG), cu totii absenti la precedentele jocuri.

Lotul largit anuntat de van Gaal este urmatorul: Kenneth Vermeer, Maarten Stekelenburg si Michel Vorm (portari); Douglas, Jordy Clasie, Johnny Heitinga, Ricardo van Rhijn, Nick Viergever, Ron Vlaar, Gregory van der Wiel si Jetro Willems (fundasi); Vurnon Anita, Urby Emanuelson, Siem de Jong, Adam Maher, Luciano Narsingh, Wesley Sneijder, Kevin Strootman, Rafael van der Vaart si Nigel de Jong (mijlocasi); Ibrahim Afellay, Bas Dost, Klaas-Jan Huntelaar, Ruben Schaken, Luuk de Jong, Jeremain Lens, Robin van Persie si Arjen Robben (atacanti).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger