AcasăSPORTLoturile nationale de fotbal se bazeaza pe Viitorul Constanta: Traiasca "Regele"!

Loturile nationale de fotbal se bazeaza pe Viitorul Constanta: Traiasca „Regele”!

Aceasta este cea mai mic grupa de juniori, din cele 14 pe care le detine Gheorghe Hagi

Academia de fotbal „Gheorghe Hagi” este cel mai mare funizor de jucatori pentru loturile de juniori si tineret ale Romaniei. Fondatorul asteapta cu nerabdare clipa in care si nationala mare se va baza pe talente descoperite si finisate la Constanta.

Aceasta este cea mai mic grupa de juniori, din cele 14 pe care le detine Gheorghe Hagi

Fondata in 2009, la Constanta, Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” inregistreaza, deja, primele rezultate. De la inceputul anului 2012, loturile de juniori si tineret au convocat 19 jucatori proveniti de la gruparea constanteana, acestia constituind, practic, scheletul urmatoarei echipe nationale a Romaniei.

Gheorghe Hagi

Pentru stagiul efecutat in Turcia, selectionata U20, condusa de Emil Sandoi, a folosit patru jucatori de la Viitorul: Romario Benzar (19 ani), Alin Carstocea (20 de ani), Alexandru Buzbuchi (19 ani) si Cristian Gavra (19 ani). Selectionerul de la reprezentativa Under 19, Ovidiu Stanga a convocat si el trei jucatori de la Academie: Alexandru Buzbuchi (19 ani), Cristian Gavra (19 ani) si Rajmond Balint (18 ani).  Adrian Vasai, antrenorul de la U18, a organizat un stagiu de pregatire in vederea campaniei europene si s-a bazat pe cinci jucatori ai lui Hagi: George Serban (18 ani), Ionut Putanu (17 ani). Bogdan Tiru (17 ani), Bogdan Mitache (17 ani) si Gabriel Iancu (17 ani). Nationala U17, pregatita de Cristi Sava, a chemat la lot sase jucatori ai „Regelui”: Mihai Balasa, Robert Hodorogea, Bogdan Vasile, Alexandru Tarnovan, Ionut Vana, Daniel Gheorghe si Razvan Marin. In fine, Lucian Marinof, selectionerul reprezentativei Under 16, a convocat si folosit trei jucatori de la Constanta, in vederea preliminariilor CE: Catalin Toriste, Razvan Marin si Andrei Ludusan.

author avatar
Sebastian Stan
653 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger